Altıntop transferinin perde arkası!

Eskişehir ile prensipte anlaşan fakat daha sonra ani bir şekilde Trabzonspor'a transfer olan Halil Altıntop ile ilgili olarak Trabzonspor Yönetim kurulu Üyesi Hasan Yener, NTVSpor'da yayınlanan "Spor Gecesi" adlı programda önemli açıklamalarda bulundu.Hal

Altıntop transferinin perde arkası!

Eskişehir ile prensipte anlaşan fakat daha sonra ani bir şekilde Trabzonspor'a transfer olan Halil Altıntop ile ilgili olarak Trabzonspor Yönetim kurulu Üyesi Hasan Yener, NTVSpor'da yayınlanan "Spor Gecesi" adlı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Halil Altıntop'un transfer sürecini anlatarak açıklamalarına başlayan Hasan Yener, "Tabi öncelikle bu transfer önceki günlerde bitmişti. Salı günü öğlen saatlerinde Başkan Halil'i aradı. Trabzon'a gelip gelmek istemediğini sordu. Halil de Trabzonspor'da oynamaktan dolayı mutluluk duyacağını söyledi. Bizim yönetim kurulu üyemiz Tuncay Bekiroğlu transferler için yurtdışındaydı ve Halil'in menajeri ile görüştü. Halil'in menajeri de Hamit ile birlikte İspanya'daydı. Telefon ile görüşmeler yapıldı ve her şey halledildi. Bu transfer salı gecesi bitti" ifadelerini kullandı.

Halil Altıntop'un Eskişehir'i gidip ziyaret etmesi ile ilgili olarak ise Yener, "Halil bize 'Eskişehir'e gitmeye söz verdim' onun için gitmem gerek dedi ama bize 'Trabzonspor'da oynamak istiyorum' dedi. Daha sonra Halil'in menajeri İstanbul'a geldi ve transfer dün akşam saatlerinde bitti" şeklinde konuştu.

Bu transfer Selçuk İnan'ın transfer şekli ile aynı olabilir mi? sorusu üzerine Yener'in açıklamaları şu şekildeydi: "Selçuğun transferi tamamen farklı bir olay. Selçuk başka bir kulübü tercih etti. Bunu o transfer ile bir ilgisi yok. Halil yerli bir futbolcu. Birçok kulüp bu oyuncuyu kadrosuna katmak isteyecektir ama bir futbolcuyu birçok kulüp ister ama sadece bir kulüp alır. Bu da öyle bir transfer."

Hasan Yener Halil Altıntop'un kariyerinin önemli bir kısmını Bundesliga'da geçirdiğini ve Trabzonspor'a katkısı olacağından şüpheleri olmadıklarını söyledi. Yener ayrıca Halil Altıntop'tan çok şey beklediklerini de ekledi.

Hasan Yener, Umut Bulut'un gitmesine de Halil Altıntop transferinin netleşmesinin ardından izin verdiklerini söylerken, transferi tam olarak kapattıklarını söyleyemeyeceğini, şartlara uygun bir oyuncu bulunursa transfer yapabileceklerini söyledi. Yener, Trabzonspor'un bu sene geçen seneden daha iyi olacağını söyleyerek açıklamaları sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor