Altınordu Denizlispor'u devirdi

PTT 1.Lig'de 11. hafta maçında Altınordu ile Denizlispor karşı karşıya geldi. İlk yarısı büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada, Altınordu ikinci yarıdaki performansıyla sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Altınordu'ya galibiyeti getiren goller, 62

Altınordu Denizlispor'u devirdi

PTT 1.Lig'de 11. hafta maçında Altınordu ile Denizlispor karşı karşıya geldi. İlk yarısı büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada, Altınordu ikinci yarıdaki performansıyla sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Altınordu'ya galibiyeti getiren goller, 62. dakikada Murat Yılmaz ve 75. dakikada Cengiz Ünder'den geldi. Denizlispor'da takımın iki önemli ismi Leozinho ve Leandrinho, sakatlıkları sebebiyle Altınordu karşısında forma giyemedi. Denizlispor karşısında aldığı galibiyetin ardından Altınordu puanını 15'e yükseltti. Denizlispor ise 8 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor