Altay küme düştü!

1915 yılında kurulan İzmir'in en köklü kulüplerinin Altay, bu sezonki istikrarsızlığın bedelini küme düşerek ödedi. Son haftaya düşme hattında giren İzmir temsilcisi, Adanaspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olarak TFF 2. Lig yolunu tuttu.ADANASPOR: 4 - ALTAY:

Altay küme düştü!

1915 yılında kurulan İzmir'in en köklü kulüplerinin Altay, bu sezonki istikrarsızlığın bedelini küme düşerek ödedi. Son haftaya düşme hattında giren İzmir temsilcisi, Adanaspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olarak TFF 2. Lig yolunu tuttu.

ADANASPOR: 4 - ALTAY: 1

Stat: 5 Ocak

Hakemler: Bünyamin Gezer, Erdinç Sezertam, Asım Yusuf Öz

Adanaspor: Tolgahan, Koray  (Dk. 81 Ahmet), Anıl, Mbilla, Fahri  (Dk. 73 Sami), Bülent, Emre, Kibong, Talha  (Dk. 86 Cem), Berkan, İsmail

Altay: Ali, Yiğitcan, Mehmet, Tayfun, Murat Karakoç , Ufukhan  (Dk. 37 Özkan), Burak  (Dk. 61 Evren), Cenk, Murat Hacıoğlu, Yüksel, Eyyüp, (Dk. 46 Ergün)

Goller: Dk. 45 1 Fahri, Dk. 52 Emre, Dk. 69-90 5 Mbilla (penaltı), (Adanaspor), Dk. 65 Mehmet (Altay)

Sarı Kartlar: Dk. 56 Berkan, Dk. 62 Koray (Adanaspor), Dk. 45 Özkan, Dk. 68 Yiğitcan (Altay)

Kırmızı Kart: Dk. 58 Özkan (Altay)

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor