Altay futbolcuları elden çıkarıyor

Geçmiş döneme ait borçlarını ve transfer yasağını kaldırmayı planlayan Altay yönetimi, kadrolarındaki piyasası bulunan futbolcuları satışa çıkarıyor.Transfer yasağının kalkması için harekete geçen Altay Başkanı Ahmet Taşpınar, oyuncuların satışından gelec

Altay futbolcuları elden çıkarıyor

Geçmiş döneme ait borçlarını ve transfer yasağını kaldırmayı planlayan Altay yönetimi, kadrolarındaki piyasası bulunan futbolcuları satışa çıkarıyor.

Transfer yasağının kalkması için harekete geçen Altay Başkanı Ahmet Taşpınar, oyuncuların satışından gelecek gelirle borçlarını ödemeyi planlıyor.

AA'nın haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 1,7 milyon TL'lik ödenmemiş borcu bulunan İzmir temsilcisi, genç oyuncuları Okay, Yiğitcan, Cenk Ahmet ve Burak Çalık'ı satışa çıkararak önceki dönemden kalan futbolcu alacaklarını ödemeyi hedeflerken, diğer yandan da transfer yasağını kaldırmayı düşünüyor.

Kendisinden önceki başkan Niyazi Konuşmaz ile olan görüşmesinden olumsuz cevap alan Taşpınar, oyuncuları satışları için düğmeye bastı. Gelecek teklifleri değerlendirmeye hazır olan Altay, hafta içinde transferlerle ilgili önemli görüşmeler yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler