Almanya'nın rakibi belli oldu!

2014 Dünya Kupasında bu akşam oynanan çeyrek final ilk karşılaşmalarının ardından ilk yarı final eşleşmesi belli oldu.Saat 19.00'da oynanan karşılaşmada Almanya ile Fransa karşı karşıya geldi. Almanya karşılaşmanın 13. dakikasında Hummels'in attığı golle

Almanya'nın rakibi belli oldu!

2014 Dünya Kupasında bu akşam oynanan çeyrek final ilk karşılaşmalarının ardından ilk yarı final eşleşmesi belli oldu.

Saat 19.00'da oynanan karşılaşmada Almanya ile Fransa karşı karşıya geldi. Almanya karşılaşmanın 13. dakikasında Hummels'in attığı golle Fransa'yı kupanın dışında bırakarak adını yarı finale yazdırmıştı.

Saat 23.00'de oynanan  karşılaşmada ise ev sahibi Brezilya, Kolombiya ile karşı karşıya geldi.  7. dakikada Neymar'la öne geçen Brezilya 69'da David Luis'in muhteşem frikik golüyle farkı ikiye çıkardı. Brezilya'da Julio Cesar Bacca'yı ceza sahası içinde düşürerek penaltıya sebep oldu ve sarı kart gördü. Kazanılan pelantıyı 80. dakikada James Rodriguez gole çevirdi: 2-1. Kolombiya yoğun baskılarına rağmen 2. golü bulamadı. Karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

Böylece 2014 Dünya Kupasında ilk yarı final maçında Almanya ve Brezilya karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor