Almanya'dan Konan iddiası!

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Trabzonspor için Avrupa'nın farklı ülkelerinden iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.  Cardozo, Gomis, Diouf derken son iddia da Konan oldu. Forvet için Trabzonspor'a yazılan son isim Hannover'li Didier Ya Konan oldu. M

Almanya'dan Konan iddiası!
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Trabzonspor için Avrupa'nın farklı ülkelerinden iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.  Cardozo, Gomis, Diouf derken son iddia da Konan oldu.
 
Forvet için Trabzonspor'a yazılan son isim Hannover'li Didier Ya Konan oldu. Mame Diouf'un takım arkadaşı olan Fildişili oyuncu, Bundesliga'da bu sezon 17 karşılaşmada 4 gol attı. Almanya'nın Bild gazetesi, Trabzonspor'un 30 Haziran'da serbest kalacak 30 yaşındaki oyuncu için teklif yaptığını yazdı. Hertha Berlin'in de Ya Konan'la ilgilendiği dile getirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor