Almanya'daki turnuva iptal edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor takımları arasında yurt dışında yapılmasını önerdiği 4'lü turnuva güvenlik gerekçesiyle iptal edildi. Turnuvaya Trabzonspor ve Galatasaray taraftarları karşı çıkmıştı. Ş

Almanya'daki turnuva iptal edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor takımları arasında yurt dışında yapılmasını önerdiği 4'lü turnuva güvenlik gerekçesiyle iptal edildi. Turnuvaya Trabzonspor ve Galatasaray taraftarları karşı çıkmıştı.

Şike soruşturması nedeniyle liglerin iptal edilmesinin ardından TFF'nin 4 büyük takımın katılımı ile yurt dışında yapılmasını önerdiği turnuva güvenlik gerekçesiyle iptal edildi. İlk olarak Almanya'da yapılması planlanan turnuva için güvenlik konusunda sıkıntı yaşanabileceği görüşü ağırlık kazanınca, yurt dışında diğer ülkelerle yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alınamadı. Yurt dışında turnuva için olumlu referans alamayan TFF, böyle bir turnuvayı Türkiye'de yapmanın ise güvenlik açısında uygun olmayacağı görüşü ağırlık kazanınca turnuva iptal edildi.

TFF'nin önermiş olduğu turnuvaya başta Trabzonspor ve Galatasaray taraftarları karşı çıkmıştı. Böyle bir turnuvaya katılmanın takımlarına zarar vereceği fikrinde birleşen taraftarlar kampanya bile başlatmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler