Almanya'da Trabzonspor modeli

Burak Yılmaz'ı, sözleşmesindeki serbest kalma maddesi yüzünden kaybeden Trabzonspor, Onur Kıvrak'ın sözleşmesinden o maddeyi kaldırmıştı. Benzer bir hamle de Dortmund'dan geldi. Bundesliga'da harika bir sezon geçiren ve çıktığı 28 lig maçında 16 gol 13 as

Almanya'da Trabzonspor modeli
Burak Yılmaz'ı, sözleşmesindeki serbest kalma maddesi yüzünden kaybeden Trabzonspor, Onur Kıvrak'ın sözleşmesinden o maddeyi kaldırmıştı. Benzer bir hamle de Dortmund'dan geldi.
 
Bundesliga'da harika bir sezon geçiren ve çıktığı 28 lig maçında 16 gol 13 asistlik bir performans sergileyen yıldız oyuncu Marco Reus'u elinde tutmaya kararlı olan Borussia Dortmund'un kesenin ağzını açtığı belirtildi.
 
Alman basınında yer alan haberde; başta Barcelona ve Manchester United olmak üzere birçok Avrupa devinin transfer listesinde yer alan Reus'u bırakmak istemeyen Dortmund, 24 yaşındaki yıldıza yeni bir sözleşme önerdi.
 
Serbest kalma bedeli içermeyen bir sözleşme hazırlayan Dortmund'un, kabul etmesi durumunda Reus'a yıllık 7 milyon pound vereceği kaydedildi.
 
Dortmund'un bu hamle sayesinde yıldız futbolcuya gelebilecek teklifleri reddetme şansına sahip olacağı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor