Almanya'da müthiş maç!

 Borussia Dortmund, Almanya Kupası yarı final maçında karşılaştığı Bayern Münih’i penaltılar sonucu eleyerek finale yükseldi. Almanya Kupası yarı finali zorlu bir maça sahne oldu. Allianz Arena’da Borussia Dortmund’u ağırlayan Bayern Münih, normal süresi

Almanya'da müthiş maç!
 
Borussia Dortmund, Almanya Kupası yarı final maçında karşılaştığı Bayern Münih’i penaltılar sonucu eleyerek finale yükseldi.
 
Almanya Kupası yarı finali zorlu bir maça sahne oldu. Allianz Arena’da Borussia Dortmund’u ağırlayan Bayern Münih, normal süresi 1-1 biten maçta penaltılar sonucu rakibi Dortmund’a elenerek kupaya veda etti.
 
Maça etkili başlayan Bayern Münih, 30. dakikada eski Dortmund’lu yıldızı Lewandowski’nin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda etkili olan Dortmund, karşılaşmanın 75. dakikasında Mkhitaryan’ın yerden yaptığı ortada topu ağlarla buluşturan Aubameyang’ın golüyle eşitliği yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve normal süre 1-1 eşitlikle sona erdi. Tek maç eleminasyon kuralının geçerli olduğu Almanya Kupası yarı final maçında uzatmalarda da gol sesi çıkmadı ve karşılaşmada penaltı vuruşlarına geçildi. Penaltı vuruşlarında Bayern Münih’de Lahm, Xabi Alonso, Götze ve Neuer penaltıyı gole çeviremedi. Dortmund’da ise yalnızca Hummels penaltıyı kaçırdı. Sarı-siyahlılarda, İlkay ve Kehl penaltıyı gole çevirdi ve Dortmund Almanya Kupası’nda adını finale yazdırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler