Alman Milli Takımı geldi

A Milli Takım ile 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçında 7 Ekim Cuma günü karşı karşıya gelecek olan Alman Milli Takımı, uçakla İstanbul'a geldiAlman Milli Takımı, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda özel uçak yolcularının çıktığı Genel Havacılık

Alman Milli Takımı geldi

A Milli Takım ile 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçında 7 Ekim Cuma günü karşı karşıya gelecek olan Alman Milli Takımı, uçakla İstanbul'a geldi

Alman Milli Takımı, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda özel uçak yolcularının çıktığı Genel Havacılık Terminali'nden çıkarak kendilerini bekleyen otobüse bindi.

Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw yönetimindeki, Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in de aralarında bulunduğu kafile, daha sonra konaklayacakları Ceylan Intercontinental Hotel'e hareket etti.

Çevik Kuvvet'in terminal çıkışında önlem aldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler