Allah'a ısmarladık bile demediler

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, eski oyuncuları Selçuk ve Egemen'in Trabzon'da oynanacak olan maçlarda forma giymemeleri konusunda bir girişimlerinin olmayacağını söyledi. "Onlar giderken bana Allah'a ısmarladık bile demediler" diyen Şener, "Galatasaray

Allah'a ısmarladık bile demediler

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, eski oyuncuları Selçuk ve Egemen'in Trabzon'da oynanacak olan maçlarda forma giymemeleri konusunda bir girişimlerinin olmayacağını söyledi. "Onlar giderken bana Allah'a ısmarladık bile demediler" diyen Şener, "Galatasaray kulübüyle bir şey konuşmadık zaten o konuyu bize soranda olmadı. Beşiktaş da Egemen için bir şey söylemedi. Sözleşmeleri bitmişti. Profesyonel oldukları içinde istedikleri takıma gittiler. İki oyuncu içinde Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan maçta forma giymemeleri konusunda bir girişimimiz olmadı. Zaten gittiklerinde ben onları görme bile görmedim. Giderken bile ne Selçuk ne de Egemen Allah'a ısmarladık bile demediler. Bizim bu iki oyuncu için Trabzon'a gelmemeleri konusunda bir girişimimiz olmaz. Trabzon Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ili bu oyuncular orda futbol oynadılar gelebilirler elbette ama seyirci bir şey derse ona yapacak bir şeyim olmaz" şeklinde konuştu.

Sadri Şener, 2. lige düşen bir takımdan Selçuk İnan'ı transfer ettiklerini belirterek, "2 sezon bizimle oynadı. Hiç bir şey yoktu. Bir ara satalım diye düşündük. Daha sonra Şenol Hoca geldi çıkardı. Egemen'de ondan farklı değildi. İkisine de futbol yaşantısında başarılar dilerim. Nokta" yorumunu yaptı.

 

"BURAK YILMAZ'A HAKSIZLIK YAPILIYOR"

Şener, Milli oyuncuları Burak Yılmaz için yapılan "Emek Hırsızı" yorumlarına ise sert çıkarak kullanılan cümlenin şık olmadığını belirtti. "Bursaspor'un kalecisi de Burak Yılmaz'a ayaklarıyla değil elleriyle topa müdahale etseydi" yorumunu yapan Şener, "Burak, konuşulduğu kadar Bursaspor'un ofsayttan attığı gol konuşulmadı" dedi.

 

"BİLET FİYATLARINI DÜŞÜRMEYİ PLANLIYORUZ"

Trabzon'un Türkiye'nin Doğu Bölgesi'nde yer alan bir il olduğunu belirten Şener, şöyle konuştu:

"İstanbul'daki ekonomik yapıyla Trabzon'daki ekonomik yapıyı bir birine karıştırmayın. Hafta da 3 maç oynuyoruz. O kadar parayı veremeyebiliyorlar. Bunu yapacak bir şeyimiz yok ama fiyatları düşüreceğiz. Tribünlerden gelecek olan geliri çok ciddiye almamaya çalışacağız. Gelsinler maçı izlesinler ve takımlarını desteklesinler. Bunu da deneyeceğiz ve bakacağız tribünler ful oluyor mu."

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yaşanan şike olaylarının ardından, Fenerbahçe Kulübü'ne karşı hep sağduyuyla yaklaştıklarını belirterek, "Fenerbahçe ile İstanbul'da oynayacağımız maçta bir takım olayların yaşanacağı şeklinde yorumlar yapılıyor. Bunların olmaması lazım. Fenerbahçeli bayanların bile geldiği maçta bize 61 dakikada bir takım küfürler söylediler. Bunlar hiç hoş şeyler değil. Şu ana kadar Trabzon'da böyle bir şeyin olmaması için gayret ediyoruz. Çünkü bu işin sonu yok. Bu maça epey bir zaman var inşallah işler daha düzelir. Böyle bir zor durumla karşı karşıya kalmayız diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

 

"ŞERİATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ"

Geçen sezon ligde bir takım olayların yaşandığını belirten Şener, sözlerini şöyle tamamladı:

"Geçen sezon lig de bir takım olaylar oldu. Bu olaylar da yargıya intikal etti. Yargıya intikal eden konular konusunda çok yorum yapmak ve fikir beyan etmek doğru değil. UEFA'da, Trabzonspor'u şampiyonlar ligine kabul etti. Biz gitmesiydik. Başka bir ülkenin takımı gidecekti. Buraya kadar geldi bundan sonra verilecek olan karara herkes saygı gösterecek. Hukuk devletinde yaşıyoruz. Zaten bunun dışına çıkarsak yaşayamayız. Masaya yumruğunu vurdu-vurmadı cümleleri yerine kararları beklemek ve başka yola

sapmamak daha doğru olduğunu düşünüyorum. Şeriatın kestiği parmak acımaz. Herkes çıkacak karara saygı göstermek durumunda."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor