Alkışlar Şenol Güneş'e!

Trabzon ve Trabzonspor'un unutulmaz ismi Şenol Güneş Bursaspor'da harikalar yaratıyor. Sezon başında Bursaspor'un başına geçen deneyimli teknik adam yeşil beyazlı ekiple ligde adeta şov yapıyor. GÜNEŞ'İN BURSA'SI İSTATİSTİKLERİ ALTÜST ETTİ Süper Lig'de bu

Alkışlar Şenol Güneş'e!
Trabzon ve Trabzonspor'un unutulmaz ismi Şenol Güneş Bursaspor'da harikalar yaratıyor. Sezon başında Bursaspor'un başına geçen deneyimli teknik adam yeşil beyazlı ekiple ligde adeta şov yapıyor.
 
GÜNEŞ'İN BURSA'SI İSTATİSTİKLERİ ALTÜST ETTİ
 
Süper Lig'de bu sezon oynadığı 30 maçta 66 gol atan Bursaspor maç başına 2,20 gol ortalaması yakaladı. 
 
Bursaspor böylece en çok gol attığı sezonuna ulaştı. Bursaspor şampiyon olduğu 2009-10 sezonunda 34 maçta 65 gol atmıştı ve 1,91 gol ortalaması yakalamıştı. (hükmen maçlar dahil)
 
Bursaspor Lig Tarihindeki En Gollü 2.Galibiyetini Aldı
Bursaspor sahasında 7-1 kazandığı Karabükspor maçıyla lig tarihinde en çok gol attığı 2.maçını oynadı. Bursaspor 1995-96 sezonu 8.haftasında sahasında Ankaragücü karşısında 8 gollü (8-0) galibiyet almıştı. Karabükspor takımı da lig tarihinde ilk kez bir maçta 7 gol yedi.
 
Süper Lig’de Bu Sezon 7 Gollü Kazanan İlk Takım Bursaspor Oldu
Süper Lig’de bu sezon 7 gollü galip gelen ilk takım Bursaspor oldu. Bursaspor sahasında 7-1 kazanırken (6 farklı galip) 19.haftada Mersin İdman Yurdu sahasında Kasımpaşa’yı 6-2 yenmişti.
 
Bursaspor 13 Maçtır Sahasında Yenilmiyor
Bursaspor sezonun ilk 3 haftasında sahasında Galatasaray ve Beşiktaş karşısında kaybetmişti. Bursaspor bu iki maçın ardından sahasında maç kaybetmedi. Sahasında oynadığı son 13 lig maçında kaybetmeyen Bursaspor 9 galibiyet 4 beraberlik aldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor