Alioğlu;taraftarı üzdük, üzgünüz!

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Gaziantepspor karşısında aldıkları mağlubiyetle camiaya hayal kırıklığı yaşattıkları için üzgün olduklarını, ancak geçmişe takılıp da geleceği yok etmek istemediklerini söyledi. Alioğlu, teknik direktör

Alioğlu;taraftarı üzdük, üzgünüz!

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Gaziantepspor karşısında aldıkları mağlubiyetle camiaya hayal kırıklığı yaşattıkları için üzgün olduklarını, ancak geçmişe takılıp da geleceği yok etmek istemediklerini söyledi.

Alioğlu, teknik direktör Ersun Yanal'a yapılan eleştirileri ise doğal karşıladıklarını belirtti.

Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor karşısında oynanan kötü futbol sonrasında alınan 3-1'lik mağlubiyetle keyiflerin kaçtığı Trabzonspor'da teknik heyet ve yönetim, ligde 1 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi takıma moral yüklemeye çalışıyor. Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, kupa maçında Gaziantepspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası bozuk olan moralleri düzeltmeye çalıştıklarını belirterek, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile çok önemli bir lig müsabakası oynayacağız.

Trabzonspor'da görev yapan herkes rakip karşısında böyle bir sonuç beklemez. Biz de beklemiyorduk. Artık kupada oynadığımız bu maçı unuttuk. Ligde oynayacağımız çok önemli bir karşılaşma var. Trabzonspor için olumsuz bir gün ve tablonun olduğu Gaziantepspor maçının izlerini üzerimizden atıp İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız maça konsantre olmak zorundayız" diye konuştu.

İşler kötü gittiği zaman suçlu arayışlarının başladığını, bunu da doğal karşıladıklarını belirten Alioğlu, "İşler kötü gittiğinde suçlu bulma arayışları başlar. Önce takımın hocası gündeme gelir. Futbolcu gelir ve yönetim gelir. Bunları doğal karşılıyoruz. Ortada bir hayal kırıklığı var. Bunu gidermek ve rahat etmek için suçlu ararız. Biz yönetim olarak olaya daha farklı bakıyoruz. Kamuoyunun eleştirilerine de saygı duyuyoruz.Camianın hayal kırıklığını hisediyoruz. Bunu unutturmak için elimizden geleni yapacağız. Arkaya takılıp da geleceği yok edemeyiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler