Alioğlu: Ölüm kalım maçı değil

Alioğlu, "Bu maç ölüm kalım maçı değil. Ancak kazanıp ligde hedeflediğimiz noktaya doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi. Sakatlığı büyük ölçüde geçen Yattara ise Teknik Direktör Ersun Yanal'a, zorlu derbide oynamak istediğini iletti. YATTARA MORALLERİ

Alioğlu: Ölüm kalım maçı değil

Alioğlu, "Bu maç ölüm kalım maçı değil. Ancak kazanıp ligde hedeflediğimiz noktaya doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

Sakatlığı büyük ölçüde geçen Yattara ise Teknik Direktör Ersun Yanal'a, zorlu derbide oynamak istediğini iletti.

YATTARA MORALLERİ DÜZELTTİ

Trabzonspor'da Beşiktaş maçına üç gün kala moraller yerinde. Beşiktaş maçı öncesi 7 futbolcusunu milli takımlara gönderen ve bu futbolcuları hiçbir sakatlık yaşamadan geri dönen bordo - mavili takımda Teknik Direktör Ersun Yanal, en çok Yattara'nın oynama ihtimalinin artmasına sevindi. 10 günlük sakatlık döneminin ardından ilk topla çalışmasını dün akşam yapan Gineli futbolcunun hırsından memnun kalan Yanal'ın, bu futbolcuyu kalan üç günde, çift kalelerde deneyeceği ve ondan sonra kesin kararını vereceği öğrenildi. Yanal ile görüşen Yatara'nın, "Bu maçta oynamayı çok istiyorum. Sakatlığımın geçmesi için doktorlar ne dediyse yaptım. Şu anda çok ciddi ağrılarım yok. Bu maçta oynamak istiyorum. Eğer maç saatine kadar durumum iyi olursa sizden forma bekliyorum" diyerek hocasından forma istediği öğrenildi.

ALİOĞLU: "KADROMUZA GÜVENİYORUZ"

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Beşiktaş ile her iki takım açısından da önemi fazla olan bir maça çıkacaklarını ifade ederek, "Lig başlayalı iki hafta oldu ve iki takımda iki maçını kazandı. İki takımda bu yıl iddialı ve bu maçı alarak kendi camialarına gelecekle ilgili güzel mesajlar vermek istiyor. Biz Trabzonspor olarak kendi evimizde, kendi seyirci desteğimizle bu maçı kazanacağımızı düşünüyoruz. O iddia ile hazırlanıyoruz. Bunu yapabilecek futbolcu kadromuz ve inanmış bir teknik heyetimiz var" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler