Alioğlu: kolay rakip yok

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, futbolda kolay rakibin olmadığını belirterek, yarın karşılaşacakları Ankaragücü'nü önemli bir rakip olarak gördüklerini ve sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. ÖNEMLİ MESAFE KATETTİKSezon

Alioğlu: kolay rakip yok

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, futbolda kolay rakibin olmadığını belirterek, yarın karşılaşacakları Ankaragücü'nü önemli bir rakip olarak gördüklerini ve sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

ÖNEMLİ MESAFE KATETTİK

Sezonu hedefledikleri noktada bitirmek istediklerini kaydeden Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, "Biz elimizden geldiği kadar hedeflerimize doğru ilerlemeye çalışıyoruz. Takım olarak moral ve motivasyon anlamında üst düzeydeyiz. Takım olma yolunda ve duygu bütünlüğünü sağlama anlamında önemli mesafe katettik. Oynadığımız güzel futbolun karşılığını alıyoruz. Sezon sonuna kadar performansımızı sürdürüp hedeflediğimiz noktada olmak istiyoruz" diye konuştu.

FUTBOLDA KOLAY RAKİP YOK

Futbolda kolay rakip olmadığını kaydeden Alioğlu, rakibini ciddiye almayan takımların düştükleri durumları gördüklerini söyledi.

 SAHAYA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ

Alioğlu, "Futbolda kolay rakip yok. Bunu tevazu göstermek için söylemiyorum. Rakibini ciddiye almayan takımların düştükleri durumlar ortada. Ankaragücü'nü önemli bir rakip olarak görüyoruz. Rakibimizin durumu ne olursa olsun biz bizi ilgilendiren tarafına bakıyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız ve 3 puanı alarak hedeflediğimiz yerlere doğru ilermek istiyoruz" dedi.

YATTARA PROFESYONEL FUTBOLCU

Ankaraspor maçında serum alarak sahaya çıkan Yattara'nın profesyonel bir oyuncu olduğunu ifade eden Alioğlu, "Yattara, Ankaraspor maçında durgun bir görüntü sergiledi. Bu durgunluğun nedeni ise geçirdiği gribal enfeksiyondur. Karşılaşmanın devre arasında bitkin bir görüntüsü olsa da ikinci yarıda sahaya çıktı. Hocamız daha sonra onu oyundan aldı. Yattara'nın moral bozukluğu gibi bir durum söz konusu değildir. Moral ve motivasyon olarak gayet istdediğimiz seviyede. Yattara, üst düzey bir oyuncudur ve
Ankaragücü karşısında Ersun Yanal'ın forma vermesi durumunda sahada en iyisini yapacaktır" ifadelerini kullandı.

TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Trabzonspor taraftarının sezon başından beri verdiği desteğe teşekkür eden Alioğlu, "Taraftarımız verdiği destekle takımımızı olumlu yönde etkilemiştir. Futbolculara yansıttıkları bu desteğin sezon sonuna kadar sürmesini istiyoruz. Yarın oynanacak olan Ankaragücü maçında taraftarımızla bütünleşerek sahadan mutlu bir şekilde ayrılmayı hedefliyoruz" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor