Alioğlu: Hocamızı eleştirmeyiz

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Galatasaray maçında alınan mağlubiyetten dolayı çok üzgün olduklarını belirterek, "Galatasaray maçı için üzüntülüyüz ama bu maç eksiklerimizi görme açısından iyi bir test oldu. Şimdi ligde yolumuza kaldığım

Alioğlu: Hocamızı eleştirmeyiz
Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Galatasaray maçında alınan mağlubiyetten dolayı çok üzgün olduklarını belirterek, "Galatasaray maçı için üzüntülüyüz ama bu maç eksiklerimizi görme açısından iyi bir test oldu. Şimdi ligde yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Trabzonspor bir maçla demoralize olacak bir takım değil. Hem lig, hem de kupadaki hedefimiz başladığımız yerle aynı. Yoğun bir çalışma programının ardından Gaziantepspor'la önce ligde ardından da kupada karşı karşıya geleceğiz. Bu iki maçı da kazanıp yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyoruz" dedi.

"HOCAMIZIN TERCİHLERİNİ ELEŞTİRMEYİZ"

Alioğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın oyuncu tercihlerini asla eleştirmeyeceklerini de vurgulayarak, "Futbolda tek doğru yok. Trabzonspor'da teknik direktörün oyuncu tercihlerine hiçbir zaman bir müdahale olmamıştır, olmazda. Biz hocamızın tüm oyuncu tercih ve kanaatlerine saygı duyarız. Galatasaray maçında Tolga'nın oynamasını gerektiren sebepler, oynamamasını gerektiren sebeplerden daha fazla olduğu için oynadı" diye konuştu.

"MAÇI HAKEM HATALARI KAYBETTİRMEDİ, BİZ KAYBETTİK"

Alioğlu, maçta Servet'in eline çarparak ağlarla buluşan ikinci golde hakemin bakış açısının önemli olduğunu da vurgulayarak, "Bu maçı hakemin verdiği kararlar neticesinde değil, istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadığımız için kaybettik. İkinci golde önemli olan hakemin o anda işi nasıl yorumladığıdır. Ben Türk hakemlerinin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Ama oyun içerisinde zaman zaman spekülasyon doğuracak kararlar verebiliyorlar. Yine de bunların art niyetle verildiğini düşünmüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor