Alioğlu: Fener'den ürkmüyoruz

Turkcell Süper Lig'de 25 Ocak Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, bordo-mavili takımın her maçta iddialı olduğunu söyledi. Alioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçı

Alioğlu: Fener'den ürkmüyoruz

Turkcell Süper Lig'de 25 Ocak Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, bordo-mavili takımın her maçta iddialı olduğunu söyledi.

Alioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçına bir bütün halinde hazır olduklarını belirterek, ''Trabzonspor, her maçta iddialıdır. Şampiyon olmak istiyorsa her maçı aynı gözle değerlendirmelidir'' dedi.
Kendilerine güvendiklerini ifade eden Alioğlu, ''Bu hafta iyi çalıştık. Trabzonspor, bilhassa mücadele gücüyle ligin en iyi takımıdır. Bunu sahaya yansıtabilirsek iyi sonuçla dönebileceğimizi düşünüyoruz'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin sahasında iyi oynayan, kanatları iyi kullanan bir takım olduğunu da kaydeden Alioğlu, şöyle devam etti:
''Ligde 10 maçtır başarılı bir grafikleri var. Bu bizi ürkütmüyor. Bizim de ona göre karşı tedbirlerimiz var. Mücadeleci gücü ve dayanışma organizasyonuyla birlikte oyun anlayışlarını bozacağımızı düşünüyoruz. Bu bakışla ortada bir maç olacaktır. Umut ediyoruz, kazanan biz olacağız. Her maç oynanmadan 3 ihtimale açıktır. İstediğimiz neticeyi alıp dönmek istiyoruz.''

Alioğlu, ligde 10 sezondur Fenerbahçe deplasmanında kazanamamalarına ilişkin olarak ise ''Trabzonspor'un yüzde 80'i yeni oyunculardan kurulu. Fenerbahçe'ye karşı mağlup olmuşluğun öz güvensizliğini yaşamıyorlar. Bu maçı normal bir maç olarak görüyorlar'' dedi.

MUHTEMEL 11- 
     
Trabzonspor'un yarın akşamki Fenerbahçe maçına Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Isaac, Yattara ve Gökhan onbiriyle sahaya çıkması bekleniyor.
    

Trabzonspor'da lisans işlemleri yetişmeyen Faty Papy'nin maç kadrosunda yer almayacağı, bunun haricinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor