Alınan skordan memnunum

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Karsspor'u 1-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, bu maçta sadece alınan skordan memnun olduğunu söyledi. Derelioğlu, haftalar ilerledikçe liderliğin verdiği stresin takımda arttığın

Alınan skordan memnunum

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Karsspor'u 1-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, bu maçta sadece alınan skordan memnun olduğunu söyledi.

Derelioğlu, haftalar ilerledikçe liderliğin verdiği stresin takımda arttığını belirterek, ''Sahamızda zorlu maçlardan birini oynadık ve kazandık. Bu nedenle bu zorlu maçtan 3 puan aldığımız için mutluyuz. Onun dışındaki unsurlardan memnun değiliz'' dedi.

Trabzon Karadenizspor olarak sahalarında daha rahat maç kazanmaları gerektiğini ifade eden Derelioğlu, ''Sahamızda çok rahat maç kazanmalıyız. Rakip karşısında daha etkili olmalıydık. Ayaklarımızın üstüne sağlam basıp bundan sonraki müsabakalara o şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Rakibin büyüğü küçüğü yok. Siz iyi olmazsanız kimle oynarsanız oynayın istediğinize ulaşamazsınız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler