Ali Palabıyık'tan Trabzon maçı için itiraf gibi sözler! "Hakemliğin biter..."

Eski hakem Ali Palabıyık'tan, Galatasaray ile 1461 Trabzon arasındaki maç için çarpıcı açıklamalar geldi.

Ali Palabıyık'tan Trabzon maçı için itiraf gibi sözler! "Hakemliğin biter..."

Eski hakem Ali Palabıyık, konuk olduğu bir Youtube kanalında açıklamalarda bulundu.

2012-2013 sezonunda, Galatasaray ile 1461 Trabzon arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçı ile ilgili olarak konuşan Palabıyık, 1461 Trabzon lehine verdiği penaltı sonrası yaşadıklarını ve o anki endişelerini anlattı.

Ali Palabıyık'ın açıklamaları şu şekilde;

"Kulaklıktan bana bir ses geldi, penaltı değil diye"

Galatasaray - 1461 Trabzon maçı. O benim için ilk büyük maçtı. 1461 Trabzon lehine penaltı kararı verdim. Kulaklıktan bana bir ses geldi, penaltı değil diye. O güne kadar yapmış olduğum hakemlikler gözümün önünden geçti. Tutkum, heyecanım, motivasyonum ve konsantrasyonum bir anda gitti.

"Yanlış karar verirsen hakemliğin biter..."

Gözümün önünde Sabri var, itiraz ediyor. Bunun karşılığı sarı kart olmalıyken, ben kulaklıktan beynimi yönetmeye çalışıyorum. Bu maçta Galatasaray elenirse, benim hakemliği bitti. Yanlış karar verirsen hakemliğin biter. Hep bize böyle öğrettiler. Kaldı ki, penaltı golle sonuçlandı. 1461 Trabzon'da 2-1 kazandı ve Galatasaray elendi. Soyunma odasına gidene kadar o zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum. Maçtan sonra pozisyona baktım, penaltı. O rahatlık benim için çok iyi oldu. O maçtan sonra da biraz önüm açıldı diyebilirim.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor