Ali Osman Ulusoy için ES FIRTINA

HABER61.NET-HABER SERVİSİTüriye dün gelen acı bir haber ile sallandı. Başarılı işadamı, Trabzonspor'un kurucuların ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefatı sadece Trabzonluları değil ülkeyi yasa boğdu. Sevenleri Ulusoy, bugün son yolculuğuna uğurlandı.Tü

Ali Osman Ulusoy için ES FIRTINA

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

Türiye dün gelen acı bir haber ile sallandı. Başarılı işadamı, Trabzonspor'un kurucuların ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefatı sadece Trabzonluları değil ülkeyi yasa boğdu. Sevenleri Ulusoy, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiyeyi aynı günde ilgilendiren diğer önemli konulardan bir tanesi de Avrupa'ya karşı mücadele edecek olan Trabzonspor. Türkiye'yi Avrupa temsil eden Trabzonspor'un kurucusu bugün dünyaya gözlerini yummamış olmasaydı galibiyet yaşamak isterdi. o yüzden diyoruz ki "Ulusoy için ES FIRTINA" hem kurucularından olan Ali Osman Ulusoy'u sevindir hemde seni dört gözle takip eden futbol severleri.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor