Ali Koç'tan Trabzonspor maçını örnek gösterdi! "Hakemler adaletli olsaydı..."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda hakem kararlarını eleştirerek, "Hakemler adil olsaydı, ligin lideri farklı olurdu" dedi.
Ali Koç'tan Trabzonspor maçını örnek gösterdi! "Hakemler adaletli olsaydı..."

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray-Trabzonspor maçına atıfta bulunarak hakem kararlarını eleştirdi. 

Koç, hakemlerin adil yönetim sergilemesi durumunda ligin seyrinin çok farklı olacağını vurguladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kendi oy verdikleri TFF başkanının bizi kolladıklarını iddia ediyorlar. Onlara sadece 4 maç sayacağım. Eyüp, Beşiktaş, Trabzon ve Göztepe maçları... Bu maçlarda hakemler gerektiği gibi futbolun adaletine uygun maçları yönetseydiler, bugün kimin lider olduğu ortadadır. Her sene olduğu gibi MHK ve TFF bizi kolladığı iftirasını atıyorlar."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir