Ali Koç'taki dosyayı taraftar vermiş

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu bugün saat 14:00 toplandı.Toplantının ardından alınan kararlar ve yapılan değerlendirmelerin bir açıklama ile kamuoyuyla paylaşılacağı duyuruldu.Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu yaşanan son gelişmeler üzerine bir

Ali Koç'taki dosyayı taraftar vermiş

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu bugün saat 14:00 toplandı.

Toplantının ardından alınan kararlar ve yapılan değerlendirmelerin bir açıklama ile kamuoyuyla paylaşılacağı duyuruldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu yaşanan son gelişmeler üzerine bir araya geldi. Toplantının sona erdiği belirtilirken, açıklamanın daha sonra yapılacağı ifade edildi.

Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi.

"Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu bugün saat 14:00'da yaşanan son gelişmeleri değerlendirmek üzere toplanmıştır. Yönetim Kurulumuz futbol takımımızın önünde bulunan mevcut alternatifleri masaya yatırarak kulübümüz adına bundan sonra atılacak adımları görüşecektir. Toplantının ardından alınan kararlar ve yapılan değerlendirmeler bir açıklama ile kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Öte yandan Bugün gazetelerde asbaşkanımız Sayın Ali Koç'un dün TFF binasına girerken çekilmiş bir fotoğrafı ve bu fotoğrafta elinde yer alan notlar yer alıyor. Fotoğraftan Sayın Koç'un elindeki notlarda yazanları haber yapan bazı gazeteler bunların kulübümüzün Federasyon ve UEFA'ya karşı yürüttüğü stratejiler olduğunu öne sürmektedirler.

Söz konusu notlar bir taraftarımız tarafından gönderilmiş ve kendisinin bizlere ilettiği fikirleridir. Bu süreçte bizlere bilgi ve görüşlerini ulaştıran binlerce taraftarımızın görüşleri yönetimimiz tarafından dikkatle incelenmekte ve değerlendirilmektedir. Gazetelere yansıyan fotoğrafta görülen notlarda bu çerçevede Sayın Koç tarafından incelenmek üzere o anda yanına aldığı görüşlerdir. Söz konusu notta yazanlar kulübümüzün resmi girişimlerini yansıtmamaktadır ancak taraftarımızın fikirlerini göstermesi açısından önemlidir.

Kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler