Ali Koç'a bir tepki de Galatasaray başkanından

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a: Her zaman ağlıyorsunuz

Ali Koç'a bir tepki de Galatasaray başkanından

Her fırsatta başta Trabzonspor olmak üzere diğer kulüplere saldırarak başarısızlığını saklamaya çalışan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a bir tepki de Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den geldi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kasımpaşa maçının ardından basın mensuplarına konuştu ve Ali Koç'un son açıklamalarına sert yanıt verdi. Cengiz "Siz güldüğünüzü söylüyorsunuz ama her zaman ağlıyorsunuz. Geçen sezon kulüplerle biz Rusya deplasmanındayken 'Hakemler de insandır, onlar da hata yapar' diyordunuz" şeklinde konuştu.

İşte Cengiz'in konuşması;

- Ben genelde maç sonunda beyanat vermiyorum. Rakibe saygı, oynanan futbola saygı açısından pek konuşmuyorum. Olaylar öyle bir hale geldi ki bu konuşmayı yapmak zorunda kaldım.

- Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, Kasımpaşa... Bizim kardeşimiz, dayımız, eniştemiz... Sadece renkler bizi ayırt ediyor, biz düşman değiliz. Tüm söylemlerimizde, toplumun deşarjı olması gereken futbolu nefret haline getirmeyelim.

- O başkan gülüyormuş.... Ben kötülük dilemem, gülmesini dilerim. Yeter ki Galatasaray rekabeti onu ağlatsın.Siz hem gülüyorsunuz ama tabiri caizse ağlıyorsunuz her gün çıkıp. Geçen yıl sanırım kasım ayıydı, biz Rusya'daydık, 17 kulüp adına, sadece 8 kulübün imzaladığı bir bildiri yayınlandı. Bunu imzalayan başrollerden birinin hakemlerden şikayet etmesini anlamıyorum. Hakemler de insandır, hata yapabilir derken, hakemler melek mi oldu?

- Ben Kadıköy'e kazanmaya gidiyorum, dostça, eşit, adil... Bizim lehimize de hakem hatası istemiyoruz, bizim karakterimizde bu var. Samimi söylüyorum. Biz orada yenebiliriz, 6-0 yenildik, onu da TV programı yaptılar. Orada Beşiktaş şampiyon olmuş, olabilir. Onları kutlarım.

- Siz önce devlet kurumlarına tepki göstereceksiniz, sonra devlet babaya teşekkür edeceksiniz. Bu böyle olmaz. Devlet, babadır tamam ama önce tepki, sonra teşekkür. Bu böyle olmaz!

- Ben her yerde TV programına çıkmaya hazırım. Bazı başkanlar, televizyona çıkmayı çok seviyor. Neredeyse haber bültenlerini de sunacaklar. Dikkat edin elinizden mesleğinizi almasınlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler