Ali Koç yeniden yapılandırmaya takılıp kaldı!

Ali Koç, Fenerbahçe'deki başarısızlğını örtmek için çabalarını sürdürüyor

Ali Koç yeniden yapılandırmaya takılıp kaldı!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, yeniden yapılandırmaya yönelik açıklamalarını sürdürdü. Trabzonspor'un "Oyun oynanırken kural değişmez" savunmasına gönderme yapan Koç "Kural zaten değişecek. O zaman değiştiği zaman bunları söyleyenler ne diyecek?" ifadelerini kullandı.

Koç şöyle konuştu;

"Sistem zaten değişecek"

Mali konular çok zor ve teknik konular. Sokaktaki her vatandaş anlamayabilir. Bu sistem zaten böyle devam etmez. Bu sistem çökecek. Ben bunları Çalıştay'da sayın cumhurbaşkanımıza da sayın Nihat Özdemir'e de söyledim. Diyorlar ya 'Oyun oynanırken kural değişmez' ben de diyorum ki zaten değişecek. O zaman değiştiği zaman bunları söyleyenler ne diyecek?

"Finansal olarak çöktü"

UEFA Finansal Fair Play bizim ülkemizde sorunları tedavi etmedi. Kulüpler aksi istikamete gittiler. Bazı ülkelerde de işe yaradı ama bizde ne yazık ki öyle değil. Kulüpleri sadece bankacı gözüyle de yönetemezsiniz. UEFA da sağolsun cezalandırmak istemedi kimseyi. 2016'da darbe girşimi oldu, 2018'de kur inanılmaz fırladı. Federasyon da UEFA'ya 'Ben kulüplerin borçlarını yapılandıracağım' dedi. UEFA da bunu kabul etti. Ancak kamuoyuna doğru da anlatılmadı. Türk futbolu finansal açıdan çökmüştür

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler