Ali Kemal Denizci Yönetimi bombaladı

Trabzonspor’un Efsane futbolcularından Ali kemal Denizci Haber 61.Net Spor Müdürü Tuncay Lakot’a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.Takımın durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Denizci bu yönetim yapılacak ilk seçimde buradan gider dedi.TRABZONSPOR’U

Ali Kemal Denizci Yönetimi bombaladı

Trabzonspor’un Efsane futbolcularından Ali kemal Denizci Haber 61.Net Spor Müdürü Tuncay Lakot’a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.Takımın durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Denizci bu yönetim yapılacak ilk seçimde buradan gider dedi.

TRABZONSPOR’UN ERSUN YANAL’A İHTİYACI YOKTU

Trabzonspor’un şampiyonluklarında büyük pay sahibi bulunan efsane futbolcu Ali Kemal Denizci Trabzonspor’un kadro yapısına vurgu yaparak Trabzonspor’da gereksiz birçok transfer yapıldı. Bunca borcun altına imza atıldı ama başarı yakalanamıyor. Trabzonspor’da kağıt üzerinde kaliteli ayaklar var ama kollektif oyun yakalanamadı bunun da nedeni Ersun Yanal’dır. Trabzonspor’un bana göre Ersun Yanal’a ihtiyacı yoktu. Trabzon’u bilen Teknik Direktörle başarıyı yakalayabilirsin. Şenol hocanın, Mustafa hocanın, hami hocanın ne eksikleri vardı. Hepsi  en azından Trabzon ruhunu bilen insanlar. Ersun Yanal maç maç değerlendirmeler yapar ama Trabzonlu teknik adam dışarıda ki insanları tanıdığı bildiği için ona göre önlem alır dedi.Ersun Yanal Trabzon'a geldiğinde ben o dönem yaptığım açıklamada tepki veya övgü yapmayın bekleyin bakalım hoca bu süreçte başarılı olabilecek mi dedim gelinen süreçte Ersun hoca başarısız olmuştur ded.

TRABZONSPOR’UN ŞAMPİYON OLMASI ÇOK KOLAY

Takımın oyun sistemi hakkında da açıklamalarda bulunan Ali Kemal Denizci, takım bana göre kazandığı maçlarda da tesadüf kazanıyor. Oynanan bir oyun sistemi yok .Duran top korner bu pozisyonlardan gol bularak kazandığı maçlar oldu. Akşam Kasımpaşaspor karşısında Trabzonspor ne oynadı. Kimse nasıl bir sistemle oynadığını çözemedi ve Mehmet’in ayağından bulduğu golle öne geçti ama sahada oynanan futbol yok bunlar sorgulanması gerekiyor. Bize Trabzon ruhunu yakalayan futbolcular lazım. Elindeki oyuncu kadrosundan iyi bir eleme yaparsın senin ruhunu yansıtacak isimlere kal dersin nüfus kağıdına Trabzon yazan isimleri kadroya dahil edersin 1-2 iyi yabancı takviye yaparsın ve şampiyon olursun dedi.

UĞUR’UN MUSTAFA YUMLU’DAN FARKI NEYDİ

Devre arası transferlerine de yorum da bulunan Ali Kemal Denizci, Akhisar Belediyespor’dan Uğur Demirok diye bir futbolcu aldılar. Mustafa Yumlu’nun bu futbolcudan farkı neydi ki bu futbolcuya dünya kadar para verdiler. Yönetim ne yaptı Mustafa Yumlu’yu kovdu. Zeki de gönderiyordu ama ne olduysa o takımda kaldı. Trabzonspor borç batağının içindedir ve öze dönülmezse camia ayrıştırılmaya devam edilirse bu borcun altında kalacak olan yönetim  iflas bayrağını çekecektir dedi.

BU YÖNETİM YAPILACAK İLK SEÇİMDE BURADA DURAMAZ

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na çok ağır eleştiriler getiren Denizci, Trabzonspor kulüp başkanı çıkıp ekranlarda orada burada yok takımı sahadan çekerim gerekirse içeride yatarım gibi amigo başkan gibi çıkıp açıklama yapmaz. Hacıosmanoğlu  oturduğu Koltuğun ağırlığını taşıyamıyor. Başkan seçildiğinde kupa kupa dedi hani kupa ortada yok. Bu yönetim yapılacak ilk seçimde burada duramaz. Bunu açıklıkla ifade ediyorum Trabzonspor bu kadar parayı nereden buluyor anlamıyorum. İnşallah Trabzonspor iflasın eşiğine gelmez dedi.

Haber 61.Net Özel Haber / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler