Ali Eren Giresun’u bıraktı

Giresunspor Başkanı Olgun Aydın Peker, yaptığı açıklamada Beşerler'i ikna etmeye çalıştıklarını, ancak başarılı olamadıklarını belirtirken şöyle konuştu: "Görevi bırakmak istediğini söyledi. Kabul etmedik. Ali Eren Beşerler'in futbol bilgisi, insanlığı ve

Ali Eren Giresun’u bıraktı
Giresunspor Başkanı Olgun Aydın Peker, yaptığı açıklamada Beşerler'i ikna etmeye çalıştıklarını, ancak başarılı olamadıklarını belirtirken şöyle konuştu:

"Görevi bırakmak istediğini söyledi. Kabul etmedik. Ali Eren Beşerler'in futbol bilgisi, insanlığı ve her şeyine inanıyorum. Takımın geleceği için görevi bırakmasının yerinde olacağını söyledi. Bırakmamasını istedik ama ısrarlı olduğunu gördük. Bu akşam yaptığımız toplantıda da istifasını kabul ettik."

Ali Eren Beşerler'in görev başladığında "tecrübesiz" denilerek eleştirildiğini de hatırlatan Peker, "Herkes yarışa bir yerden başlar. O da Giresunspor'da başladı. Görevden ayrıldı ama her zaman bizim yanımızda olacak" dedi.

Takımın başına geçtiği zaman 16 puanları olduğunu kaydeden Ali Eren Beşerler ise şunları söyledi:

"Sezon sonunda 41 puan hesaplıyorduk. Bunun için maç başı ortalamada 2 puan hedefimiz vardı. İlk maçımızda skor anlamında çok kötü oldu. İkinci yarının dördüncü haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı haricindeki karşılaşmalarda kötü oynadığımızı söyleyemem. Sakaryaspor maçını ise saymıyorum. Çünkü ben ömrüm boyunca böyle maç görmedim. Bir hava değişikliği, sanırım iyi olacaktır. Ben de bu yüzden ayrılık kararı aldım. Yeni antrenör başlayana kadar Giresun'dayım. Kendisine takımla ilgili rapor vereceğim. Giresunspor'a da başarılar diliyorum."

Giresunspor yönetimi, yeni çalıştırıcı arayışlarına başladı, 3 isimle görüştü. Teklif götürülen Engin Korukır'dan olumlu yanıt alındı. Korukır'ın yarın Giresun'a geleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor