Alex'ten TS'li Ceyhun'a övgü

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Alex de Souza, Trabzonsporlu Ceyhun Gülselam'ı çok beğendiğini söyledi.Fenerbahçe'de hangi futbolcuların olmasını istiyorsun sorusu üzerine Alex şu cevabı verdi:Başta Trabzonspor'un genç oyuncusu Ceyhun Gülselam'ın Fenerbahç

Alex'ten TS'li Ceyhun'a övgü

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Alex de Souza, Trabzonsporlu Ceyhun Gülselam'ı çok beğendiğini söyledi.

Fenerbahçe'de hangi futbolcuların olmasını istiyorsun sorusu üzerine Alex şu cevabı verdi:

Başta Trabzonspor'un genç oyuncusu Ceyhun Gülselam'ın Fenerbahçe'de oynamasını çok isterim. Bunun yanında Beşiktaşlı Yusuf, Galatasaraylı Arda ve Ankaragücülü Ceyhun'u beğeniyorum. Ama Arda ve Trabzonsporlu Ceyhun Gülselem, Gaziantepli Murat'ın Fenerbahçe'de futbol oynamasını çok isterim”

Milli takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de Ceyhun Gülselam'ı A  Milli Takıma çağırıyor, bordo mavili takımda ise Teknik Direktör Hugo Broos tarafından ise yedek kulübesinde bekletiliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler