Alex: Trabzonspor şampiyon adayı

Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, sezona son şampiyon takım olarak çalışmalara başladıklarını söyledi ve gelecek sezon içinse başarılarla dolu bir sezon geçireceklerine yürekten inandığını ifade etti.Yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisler

Alex: Trabzonspor şampiyon adayı

Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, sezona son şampiyon takım olarak çalışmalara başladıklarını söyledi ve gelecek sezon içinse başarılarla dolu bir sezon geçireceklerine yürekten inandığını ifade etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptıkları çalışmalarla sürdüren Fenerbahçe'de kaptan Alex de Souza antrenman sonrası basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alex, gelecek sezon ile ilgili hedeflerini, yeni transferleri ve Fenerbahçe'nin kadrosunu değerlendirdi.

"ZOR BİR SENE OLACAK"

Gelecek sezon ile ilgili düşüncelerini bildiren kaptan Alex de Souza, "Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladık. Önümüzde bizi bekleyen zor bir sezon var. Bu sezon geçtiğimiz sezondan daha zorlu olacak. Galatasaray geçen yıl istediği gibi bir sezon geçiremedi. Beşiktaş sezona kötü başlamasına rağmen iyi bitirdi fakat onlar için yeterli bir sonuç olmadı. Trabzonspor ve Bursaspor da şampiyon adayları arasında olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler