Alemdar:Gerginliğimizi atmalıyız

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Trabzon Karadenizspor'da, kulüp genel sekreteri Sebahattin Alemdar, futbolcuların üzerinde büyük bir stres olduğunu ve bunu nasıl çözeceklerini düşündüklerini söyledi. Alemdar, yeni oluşturulan bir takım olarak uyum sor

Alemdar:Gerginliğimizi atmalıyız

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Trabzon Karadenizspor'da, kulüp genel sekreteri Sebahattin Alemdar, futbolcuların üzerinde büyük bir stres olduğunu ve bunu nasıl çözeceklerini düşündüklerini söyledi.

Alemdar, yeni oluşturulan bir takım olarak uyum sorunu yaşadıklarını ve ligde istikrarlı sonuçlar bir türlü alamadıklarını belirtti.

Geçen hafta Arsinspor ile berabere biten karşılaşmada futbolcularının gördüğü 2 kırmızı kart ve 3 sarı kartın kendilerini üzdüğünü de ifade eden Alemdar, ''Futbolcularımızın son haftalarda kart görmeleri yönetim kurulu olarak bizleri son derece üzdü. Futbolcularımızın üzerinde büyük bir stres var, bunu nasıl çözeceğimizi düşünüyoruz'' diye konuştu.

Art arda alacakları 2 galibiyete ihtiyaçlarının bulunduğunu kaydeden Alemdar, ''Bunu gerçekleştirebilirsek takımın öz güveni daha da artacak ve takım moral bulacaktır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler