Alemdar" Mutlu ayrılmak istiyoruz"

1461 Trabzon hafta sonu Adanademirspor deplasmanından puanla dönmek istiyor. 1461 Trabzon antrenörü Ayhan Alemdar yaptığı açıklamada, 26 Ocak Pazar deplasmanda Adana Demirspor ile yapacakları maçtan galip ayrılıp galibiyet serisi yakalamak istediklerini b

Alemdar" Mutlu ayrılmak istiyoruz"
1461 Trabzon hafta sonu Adanademirspor deplasmanından puanla dönmek istiyor. 1461 Trabzon antrenörü Ayhan Alemdar yaptığı açıklamada, 26 Ocak Pazar deplasmanda Adana Demirspor ile yapacakları maçtan galip ayrılıp galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti.
 
Ligde üst sıralara doğru ilerlemek istediklerini vurgulayan Alemdar, şunları söyledi: 
"İyi futbol oynayarak sonuca gitmeye çalışacağız. Takımımın moral ve motivasyonu oldukça iyi. Bu motivasyon sahaya da yansıyacaktır. Kendimize güveniyoruz. Bu karşılaşmada futbolcularımızın gereğini yapacaklarına inanıyoruz.
 
Maça oldukça iyi hazırlandık. Rakibimiz Adana Demirspor’da iyi bir ekip. Saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyeceklerdir. Çekişmeli bir maç olacak. Oyunun kontrolünü elimizde tutmak ve savunmada hata yapmamak için gayret göstereceğiz. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirip sahadan mutlu ayrılmak istiyoruz."
 
Hafta içi Trabzonpor’a gönderdikleri Mustafa Akbaş ile Gökhan Alsan’ın yokluklarını hissetmeyeceklerini de belirten Alemdar, “Birinci amacımız Trabzonspor’a ve Türk futboluna oyuncular kazandırmaktır. Bu nedenle üst yapıya gönderdiğimiz her futbolcudan mutluluk duyuyoruz. Bu kardeşlerimizin yerlerini, arkalarından gelen futbolcularımız dolduracaklardır” dedi.
 
1461 Trabzon’da sakatlığı bulunan Oğulcan Gökçe Adana Demirspor maçında görev alamayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor