Albayrak'tan Taraftara Tepki

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, maçtan sonra yaptığı açıklamada Oftaşspor maçının zor bir maç olduğunu, her iki takımın da iyi mücadele verdiğini fakat Trabzonspor'un tecrübeli futbolcularıyla bu maçı almasını bildiğini söyledi.Seyircilerin yönetim ale

Albayrak'tan Taraftara Tepki

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, maçtan sonra yaptığı açıklamada Oftaşspor maçının zor bir maç olduğunu, her iki takımın da iyi mücadele verdiğini fakat Trabzonspor'un tecrübeli futbolcularıyla bu maçı almasını bildiğini söyledi.

Seyircilerin yönetim aleyhine istifa tezahüratı yapması üzerine düşüncesi sorulan Albayrak: "Seyirci kendi işine baksın, besleyenleri var. İstifa diye bağırabilirler, bağırsınlar. Her şeyin bir zamanı vardır, kongre zamanında delegeler gelir, oylarını kullanır" şeklinde cevaplandırdı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ilk yarıda Hüseyin ve Serkan dışında orta saha kontrolünü elinde bulunduran oyuncu olmamasının sıkıntısını çektiklerini, 2.yarıda bu sıkıntının çözüldüğünü söyledi. Gençlerbirliği Oftaş takımını tebrik eden Doğan, karşılarında genç, çok koşan ve basan bir takım olduğunu, bu takımı tebrik etmek gerektiğini söyledi.

Geçen haftaki maçın sıkıntısının oyuncuları etkilediğini, bu maçın sıkıntısından zor kurtulduklarını söyleyen Doğan, çok koşan çok basan bir takıma karşı mücadele ettiklerini ve alınan 3 puanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Serkan Balcı: İyi mücadele ettik

Trabzonsporlu Serkan kaşılarında çok koşan, genç bir takım olduğunu söyleyerek "Ama biz de iyi mücadele ettik, iyi bir oyun sergileyememiş olsak bile iyi bir mücadele verdik, alınan 3 puandan mutluyuz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor