Albayrak'tan Çarpıcı Açıklama

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, taraftarın tepkisinin kendisini etkilemeyeceğini söyledi.Albayrak, tribün tepkisinden, muhalefete, Ziya hocadan, transfere kadar pek konuda açıklamalarda bulundu. İşte Nuri Albayrak'ın açıklamaları:"Taraftarın tepkisinde

Albayrak'tan Çarpıcı Açıklama


Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, taraftarın tepkisinin kendisini etkilemeyeceğini söyledi.

Albayrak, tribün tepkisinden, muhalefete, Ziya hocadan, transfere kadar pek konuda açıklamalarda bulundu. İşte Nuri Albayrak'ın açıklamaları:

"Taraftarın tepkisinden bir baskı hissetmiyoruz ama başarılı olmak için elimizden geleni yapıyoruz."

"Protestolarda şahsım değil, Trabzonspor kulübü ve başkanlık makamı önemli. Bu makama karşı küfretmek olamaz, zaten küfür bizim literatürümüzde yok. Ben ne rakip için ne de kendimiz için küfrü kabullenemiyorum. Öncelikle insanlar yapacakları şeyleri nefislerinde düşünsünler, nefsleri kabulleniyorsa yapsınlar. Benim bunlardan etkilenmem söz konusu değil, şahsımı düşünmem. Ama yeter ki futbolcular ve teknik heyet olumsuz etkilenmesin, benim motive olmama gerek yok ama futbolcuların motive olması lazım. Zaten geçen sene tribünü terketme nedenim de oydu. Ben 52 yaşındayım bu yaştan sonra etkilenmem söz konusu olamaz."

"Basın tabii ki yazacak çizecek ama dozaj bazen çok kaçıyor. Basında hergün biri transfer ediliyor, adını bile duymadığım oyuncular gündeme geliyor. Onlar da haklı ama bir takım da 30 tane transfer yapmaz."

"Ziya Doğan ile bizim şu ana kadar yaptığımız görüşmelerde bir liste vardı. 1.,2.,3. tercihler diye. Yapacağımız transferin iç dengeyi bozmaması lazım. Bir ana bu denge bozuldu, bütçede açıklar oluştu. Bizde bu açığı kapatmaya çalıştık. %25'lik bir açık var, bunun kapanması lazım."

"Transferinson gününe kadar bütün takımların oyuncu alma ve verme şansı vardır. Ama biz bunu önceden açıklamıyoruz. Transfer yapıldığı zaman açıklarız. Kesin bir dille oyuncu alacağız ya da almayacağız diyemem. Alabiliriz de almayabiliriz de."

"Fatih Tekke orada mutlu değil, çünkü istediği ortamı bulamadı. Biz de şartlar uygun olursa alırız dedik ama şu anda şartlar uymuyor. taraftar ister tabi ki ama şartların uygun olması lazım."

"UEFA Kupası'na çıkabilseydik hem maddi hem de manevi açıdan iyi olacaktı. Elendikten sonra artık diyebiliriz ki inşallah bu, lig ve kupa için iyi olur. Geçen senelerde takımlar Avrupa, lig ve kupada aynı anda mücadele edince çok zorlandılar."

"Bulunduğum ortamlarda, kulübün başkanı bensem, bir hoca tartışılmaya başlarsa gönderilmesi gerekir. Biz şu ana kadar ziya Hoca'yı hiç tartışmadık. tartışırsak o iş orada bitmiştir."

"Lige inşallah galibiyetle başlayacağız. ama kaybetsek bile sessiz, sakin, akıllı, mantıklı hareket etmek lazım. Kaybedersek şunu yaparız, kazanırsak şunu yaparız demek olmaz."

"Biz şu anda Türkiye'deki her takımı yenecek güçteyiz. Futbolcularımız ve hocamız da buna inanıyor. Kimse maça 1-0 önde başlamıyor. Gereken mücadeleyi verirsek yenemeyeceğimiz takım yok."

"Göreve gelirken üç söz verdik. Yıldız dedik aldık, İstasyon Projesini yerine getirdik. Bir de tesis sözü verdik, yeni stat dedik. İnşallah yakında arazi tahsisi yapılacak. Artık yeni stat hayal değil. Benim adaylığım bu projelere bağlı değildir. Aday olsak da olmasak da her türlü desteği vermeye çalışacağız."

"Aday olup olmama konusunda net bir şey yok ama inşallah takımla başarıyı yakalayıp yolumuza devam edeceğiz."

"40. Yıl kutlamalarına katılana da katılmayana da teşekkür ediyoruz. Trabzon'da insanlar birbirine düşmüşler. Enteresan bir yapı var, ama ben o yapının içinde hiç olmadım, olmayacağım da. Katılmayanlara bakıp da şok olmadım."

"Trabzonspor 32 yılda 6 lig şampiyonluğu, 7 Türkiye Kupası almış. Lig sürecini değerlendirdiğimiz zaman, Türkiye'nin en büyük takımı Trabzonspor'dur. Çünkü İstanbul takımlarının çok büyük rant kapasitesi var. Türkiye ekonomesinin %50'si İstanbul'da. Ama biz de inşallah projeleremizi hayata geçirdiğimiz zaman ekonomik açıdan onlarla baş edecekhale geleceğiz.Ben taraftaramızdan sadece takımına sahip çıkmasını bekliyorum."

Lig tv

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor