Albayrak'ın Doğan'a Güveni Tam

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, bugüne kadar hep arkasında durduğu teknik direktörüleri Ziya Doğan'a güvendiği için çalışmaya devam ettiğini söyledi.Ziya Doğan'ın Trabzonspor'u başarıya götüreceğine inancının tam olduğunu belirten Başkan Nuri Al

Albayrak'ın Doğan'a Güveni Tam

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, bugüne kadar hep arkasında durduğu teknik direktörüleri Ziya Doğan'a güvendiği için çalışmaya devam ettiğini söyledi.

Ziya Doğan'ın Trabzonspor'u başarıya götüreceğine inancının tam olduğunu belirten Başkan Nuri Albayrak, takım olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini vurgulayarak, "Bu takıma inanıldığı takdirde neler yapabileceklerini herkes görecek. Trabzonspor, geçen sezonun 2'nci yarısının en çok gol atan ve en çok puan alan takımı oldu. Ziya Doğan'ın ilk 7 haftalık periyotta da bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Eğer başarısız olduğunu düşünsem, zaten kendisiyle devam etmem. Ama Ziya Doğan; zeki, akıllı, istekli, azimli ve dürüst bir insan olduğu için kendisiyle yola devam ettim ve edeceğim. Çalıştırdığınız teknik adama güven vermelisiniz. Eğer güven vermeyecekseniz, görevine son vermelisiniz. Biz güveniyoruz. Her zaman istikrardan yanayım" dedi.

ERSEN MARTİN:“BOMBA GİBİ DÖNECEĞİM“

Ligin 2'nci haftasında oynadığı Gençlerbirliği Oftaşspor maçında geçirdiği sakatlık sonucu 4 ile 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı açıklanan Trabzonspor'un golcü futbolcusu Ersen Martin, bomba gibi geri döneceğini söyledi.

Henüz ligin başında takımını yalnız bıraktığı için üzgün olduğunu belirten Ersen Martin, şunları söyledi:
"Her futbolcu gibi ben de sakatlık yaşamak istemezdim. Ama büyük bir şansızlık yaşadım. Takımımı yalnız bıraktığım için üzgünüm. Arkadaşlarımın benim eksikliğimi kapatmak için ellerinden geleni yapacağına yürekten inanıyorum. Ancak oynamak isterdim. Bu sezon kendime 15-16 gollük bir hedef koymuştum. İyileştiğimde bu hedefime ulaşmak için elimden geleni yapacağım.“

Taraftarıyla arasının çok iyi olduğunu da hatırlatan Ersen Martin, “Onlar beni seviyor, ben de onları seviyorum. Bu sezon bizden umutlu olduklarını biliyoruz. Biz de takım olarak bu sezon başarılı olacağımıza inanıyoruz“ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor