Albayrak: TFF Adil Olsun

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak NTV'de katıldığı Spor Servisi programında Türkiye Futbol federasyonu ve hakemler hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Albayrak: TFF Adil Olsun

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak NTV'de katıldığı Spor Servisi programında Türkiye Futbol federasyonu ve hakemler hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun nizamname, kanun ve ölçülerinin net olmadığını, tartışmalı geçen bir maç hakkında karar verecekleri zaman oturup kendi düşüncelerine göre ceza verdiklerini söyleyen Albayrak şöyle devam etti Adalet terazisinin ölçüleri Türkiye'de farklı işliyor, Fenerbahçe'ye başka, Galatasaray'a başka, Beşiktaş'a başka, Trabzonspor ve diğer Anadolu takımlarına başka. Biz bu cezalar verilirken her takıma karşı aynı ceza yönteminin uygulanmasını, çifte standart uygulanmamasını istiyoruz dedi.

3 seyircinin hakemin hatalı yönetimi ve Sivassporlu oyuncuların tahrikli davranışları sonucu sahaya indiğini, bunun kabul edilemez bir durum olduğunu, kabahatlerini kabul ettiklerini söyleyen Albayrak, TFF ve hakemleri adil olmaya ve çifte standart uygulamamaya davet etti.


Çifte Standarta İsyan Ediyoruz

Albayrak Trabzonspor-Sivasspor maçının bitime 30 saniye kala bitirilmemesinin en büyük suçlusu maçın hakemi Bülent Demirlek'tir. Hakem maçın başından itibaren daha dikkatli olsa, pozisyonlara hakim olup gerekli müdahaleleri yapsaydı bu maç bu şekilde olmazdı ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı,Trabzonspor'a saha kapatma ve para cezası verileceğini fakat verilecek cezalarda çifte standart uygulanmaması gerektiğini belirtti.


TFF ve Hakemler hep Aleyhimize oldu.

Trabzonspor Başkanı Albayrak yaklaşık 1,5 yıl önce yapılan TFF seçimlerinde Trabzonspor kulübü olarak Haluk Ulusoy'un arkasında dimdik durduklarını ve başkan seçilmesinde en büyük etkenin Trabzonspor olduğunu söyleyerek şöyle devam etti “Ama bu güne kadar hakem hatalarından en çok etkilenen kulüp Trabzonspor oldu, almamız gereken bir çok puanı hakem hatalarından alamadık, K.Erciyespor kupa karşılaşması bariz hakem hataları nedeniyle penaltılara kaldı ve elendik. Hakemde insandır, hata yapar. Bunu kabul ediyorum ama bu hatalar hep Trabzonspor aleyhine olunca artık dayanacak halimiz kalmadı.

Adam Gibi Maç Yönetsinler

Bugüne kadar hakem hatalarından dolayı hep mağdur olan kulüp Trabzonspor oldu. Buna artık müsaade etmeyeceğiz. Artık yeter dayanacak halimiz kalmadı. Hakem arkadaşlar adam gibi maç yönetsiler

Demirlek Sahaya Dönse 6 Sivassporlu kırmızı kart görürdü

Nuri Albayrak Hakem Bülent Demirlek'in maçın bitimine 30 saniye kalarak soyunma odasına giderken 6 Sivassporlu futbolcuyu rapor etti, tekrar sahaya dönüp oyunu kaldığı yerden devam ettirmesi halinde bu 6 oyuncuya kırmızı kart göstermesi gerektiği düşüncesi ile tekrar sahaya dönmemiştir dedi.

Program sunucusunun kendisine Yönelttiği Aralık ayında Trabzonspor'un Genel Kurulu var Tekrar başkanlığa aday mısınız? sorusuna Albayrak, Trabzonspor için yapmayı düşündükleri projeler olduğunu, bu projeleri Aralık ayına kadar uygulanabilir aşamaya getirdiklerine inandıklarında ve saha sonuçlarının da istedikleri şekilde olduğu taktirde Aralık ayındaki kongrede tekrar başkanlık için aday olacağı şeklinde cevaplandırdı.

selahattinaydinli@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor