Albayrak Rize'den Ayrıldı

Çaykur Rizespor'da orta saha oyuncusu Erhan Albayrak, transfer taksitlerinin ve diğer alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kulüpten ayrıldığını söyledi.Albayrak, yaptığı açıklamada, sözleşme gereği Çaykur Rizespor'un 25 Temmuz'da transfer alacağını ödeme

Albayrak Rize'den Ayrıldı

Çaykur Rizespor'da orta saha oyuncusu Erhan Albayrak, transfer taksitlerinin ve diğer alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kulüpten ayrıldığını söyledi.

Albayrak, yaptığı açıklamada, sözleşme gereği Çaykur Rizespor'un 25 Temmuz'da transfer alacağını ödemesi gerektiğini, ancak bu ödemenin yapılmadığını belirterek, ''Ayrıca maç başı alacaklarım da verilmedi. Bunun üzerine sözleşmeyi tek taraflı feshettim'' dedi.

Çaykur Rizespor ile anlaşmak için her türlü fedakarlığı yaptığını, kulüpten ise buna hiçbir karşılık göremediğini savunan Albayrak, ''Bugüne kadar kulüp menfaatlerini ön planda tutarak kolaylık göstermeye çalıştım.

Futbol şube sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu ile görüşerek çözüm yolu bulmayı denedim. Fakat hiç cevap alamadım. Bu da bizi bu yola başvurmak zorunda bıraktı'' diye konuştu. Albayrak, Almanya Birinci Futbol Ligi'nden (Bundesliga) iki takımla görüştüğünü, gönlünün ise Türkiye'de oynamaktan yana olduğunu sözlerine ekledi.

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah ise, Albayrak'ın, teknik heyetin raporu doğrultusunda gönderilecek futbolcular arasında yer aldığını belirterek, ''Alacaklarını bahane ederek ayrılmak istedi. Kulübümüzün bu futbolcuya herhangi bir borcu yoktur'' dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor