Albayrak hastanelik oldu

 Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı takımın Antalya'dan İstanbul'a dönüşü öncesi mide spazmı geçirdi. Devre arası hazırlıklarını Antalya'nın Alanya ilçesinde yaptığı 5 günlük kamp ile tamamlayan Galatasaray, İstanbul'

Albayrak hastanelik oldu
 Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı takımın Antalya'dan İstanbul'a dönüşü öncesi mide spazmı geçirdi.
 
Devre arası hazırlıklarını Antalya'nın Alanya ilçesinde yaptığı 5 günlük kamp ile tamamlayan Galatasaray, İstanbul'a sıkıntılı döndü.
 
Sarı-kırmızılı takımın, Gazipaşa Havaalanı'ndan İstanbul'a hareketi öncesinde kafilede yer alan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, mide rahatsızlığı geçirdi.
 
Uçağa binişi sırasında midesini tutan ve rahatsız olduğunu belirten Albayrak için havaalanına ambulans çağrıldı. Müdahalesi yapılan ve kalp krizi şüphesiyle EKG'si de çekilen Albayrak, takımla birlikte İstanbul'a dönmek istediğini belirtti.
 
Müdahalenin ardından Albayrak'ın da yer aldığı sarı-kırmızılı takımı taşıyan uçak, yaklaşık yarım saatlik gecikmenin ardından İstanbul'a hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler