Albayrak Hakkımızı Arayacağız

Trabzon'da yaşanan olaylı maçın ardından verilen cezaların yankıları sürüyor. LİG TV Ana Haber Bültenine telefonla bağlanan Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak kendilerine verilen cezadan öte Sivasspor'a verilen 250 bin YTL'lik cezaya anlam veremediğini kay

Albayrak Hakkımızı Arayacağız

Trabzon'da yaşanan olaylı maçın ardından verilen cezaların yankıları sürüyor. LİG TV Ana Haber Bültenine telefonla bağlanan Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak kendilerine verilen cezadan öte Sivasspor'a verilen 250 bin YTL'lik cezaya anlam veremediğini kaydetti.

"Bu maçın başlamasından sonuna kadar kamuoyunda değerlendirdik. Şu ana kadar gelişen olaylara anlam veremiyorum. Tahrikler Sivassporlu futbolcular tarafından yapıldı ve 250 bin ytl para cezası verildi. Bu olay yanlış başladı yanlış da sürüyor" açıklamasını yapan Nuri Albayrak kendilerine verilen 5 maç seyircisiz ve 30 bin YTL'ye itirazı olmadığını söyledi.

"Siz 6 futbolcuyu ceza kuruluna sevkettiniz. Niye sevkettiniz çünkü onlar taraftarı ve futbolcularımızı tahrik etti. Olayları tasvip etmiyorum tabii. 250 bin ytl para cezasını niye verdiler?" diyerek tepkisini dile getiren Albayrak Sivasspor maddi olarak cezalandırılmamalıydı. Futbolcular cezalandırılmalıydı" dedi.

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak "Böyle bir ceza olamaz. Bizim de hatamız var tabii ki. Bugüne kadar özür diledik. Bundan sonra da böyle bir olay olmamasını diliyorum. 3 tane seyirci sahaya indi ve 5 maç ceza geldi. Bizim itirazlarımız sürecek. Yanlışlıklar var inşallah sonucu da yanlış olmaz. Yanlışlar da sürerse sonuçlarına katlanır herkes. Biz hakkımızı arayacağız" ifadesini kullandı.

(Ligtv.com.tr)



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler