Albayrak 1-0 Tescil Bekliyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Tahkim Kurulu'nun Sivasspor maçını lehlerine 1-0 olarak tescil edileceğine inançlarının tam olduğunu söyledi.Albayrak, bordo-mavili kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nu

Albayrak 1-0 Tescil Bekliyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Tahkim Kurulu'nun Sivasspor maçını lehlerine 1-0 olarak tescil edileceğine inançlarının tam olduğunu söyledi.

Albayrak, bordo-mavili kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun Trabzonspor-Sivasspor karşılaşmasıyla ilgili en sağlıklı kararı vereceğine inandıklarını belirtti.

Eldeki tüm veri ve delillerin maçın Trabzonspor lehine tescil edilmesi gerektiği yönünde olduğunu savunan Albayrak, ''Tahkim Kurulu, hakkında soruşturma açılmasına karar verilen bir hakemin yaptığı hatayı mutlaka düzeltecektir'' dedi.

Albayrak, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Tahkim Kurulu'nun müsabakayı tarafımıza 1-0 olarak tescil edeceğine olan inancımız tamdır. Hakem Demirlek'in ve temsilcilerin raporlarında açıkça belirtilen, (Sahaya çıkarsam en az 5 Sivassporlu oyuncuyu atmam gerekir) ifadesi bir çok şeyi ortaya koyuyor. Uzatma dakikaları dahi tamamlanan ve bu sürede yaşananlar nedeniyle mağdur edilen takımımızın 3 puan hakkıdır. Biz sadece hakkımızı istiyoruz. Futbol Federasyonu Müsabaka Talimatı'nın 29. maddesinin B bendinin içeriği federasyonun açıklamasıyla da örtüşmektedir. Bu yüzden de federasyonun verdiği bu eksik kararı Tahkim Kurulu'nun düzelteceğine inanıyoruz.''

Trabzonspor ile Sivasspor arasında ligin ilk haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan ve bordo-mavili takımın 1-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşma, son dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmişti.

Futbol Federasyonu'nun, maçın tarafsız bir sahada seyircisiz olarak yeniden oynanmasına karar vermesinin ardından her iki kulüp Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor