Alanzinho'yu yalanladılar ama...

Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Brezilyalı Alanzinho'nun Balıkesirspor gündemindeki yerini koruduğu öğrenildi.Balıkesirspor, Süper Lig maratonu öncesi yabancı transferlerini yeni haftada sonlandırmayı hedefliyor. Kadrosunu daha önce Gençlerbirliği'

Alanzinho'yu yalanladılar ama...

Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Brezilyalı Alanzinho'nun Balıkesirspor gündemindeki yerini koruduğu öğrenildi.

Balıkesirspor, Süper Lig maratonu öncesi yabancı transferlerini yeni haftada sonlandırmayı hedefliyor. Kadrosunu daha önce Gençlerbirliği'nden Kulusic ve Braga'dan Coelho'yla takviye eden Balıkesirspor en az 3 yabancı daha alacak. Coelho'nun da geldiği Portekiz'in Braga takımından sağ kanat Alan Osorio da Costa Silva'yla ilgilenen kırmızı beyazlılar 34 yaşındaki oyuncunun transferini gerçekleştirmek üzere.

Yönetimin daha önce yalanlanmasına rağmen Trabzonsporlu Alanzinho'yla da ilgilendiği, 31 yaşındaki yıldızın menajerinden Balıkesirspor'la ilgili bilgi aldığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor