Alanzinho'yu özel hayatı yaktı!

Balıkesirspor forması giyen Trabzonspor'un eski futbolcusu Brezilyalı Alanzinho ile prensip anlaşmasına varan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu oyuncudan vazgeçmek üzere. Kırmızı – Beyazlı forma ile bu sezon beklenilen performansın altında kalan tecrü

Alanzinho'yu özel hayatı yaktı!
Balıkesirspor forması giyen Trabzonspor'un eski futbolcusu Brezilyalı Alanzinho ile prensip anlaşmasına varan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu oyuncudan vazgeçmek üzere.
 
Kırmızı – Beyazlı forma ile bu sezon beklenilen performansın altında kalan tecrübeli futbolcu, Balıkesirspor ile 7’si ilk 11 olmak üzere toplam 14 maç oynayarak sahada 715 dakika mücadele etti ve 1 gol attı.
 
Brezilyalı futbolcu ile her konuda anlaşarak el sıkışan mavi – beyazlı yönetim daha sonra Alanzinho’nun özel hayatı nedeniyle transferi şimdilik askıya alma kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor