Alanzinho'ya Yanal desteği

Ersun Yanal'ın Antalyaspor önünde Alanzinho'ya tekrar kadroya alarak şans vermesi bekleniyor.Alanzinho'ya destek Trabzonspor'un hayal kırıklığı yaratan transferi Alanzinho, eleştirilerden nasibini alsa da teknik direktör Ersun Yanal'ın Brezilyalı'nın perf

Alanzinho'ya Yanal desteği

Ersun Yanal'ın Antalyaspor önünde Alanzinho'ya tekrar kadroya alarak şans vermesi bekleniyor.

Alanzinho'ya destek
Trabzonspor'un hayal kırıklığı yaratan transferi Alanzinho, eleştirilerden nasibini alsa da teknik direktör Ersun Yanal'ın Brezilyalı'nın performansından memnun olduğu dile getirildi.

Morali yerine geldi
Teknik direktör Ersun Yanal'ın Alanzinho'nun çok yönlü futbol karakterinden yararlanmayı istediği, Sambacı'yı sabit bir bölgede değil golcülerin hemen arkasındaki geniş alanda görevlendireceği ifade edildi.

Bu arada son idmanda Brezilyalı oyuncunun performansı göz doldurdu. Arkadaşlarının verdiği moralle toparlandığı gözlenen Alanzinho'nun Antalyaspor deplasmanında kadroda yer alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler