Alanzinho'ya ilginç ödül!

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında evinde Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Balıkesirspor, ligin ikinci haftasında Torku Konyaspor ile oynayacağı maça hazırlanıyor. Süper Lig'e bu yıl çıkan Balıkesirspor'da Alanzinho'ya antrenman öncesi çeyrek altın h

Alanzinho'ya ilginç ödül!
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında evinde Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Balıkesirspor, ligin ikinci haftasında Torku Konyaspor ile oynayacağı maça hazırlanıyor. Süper Lig'e bu yıl çıkan Balıkesirspor'da Alanzinho'ya antrenman öncesi çeyrek altın hediye edildi. Alanzinho antrenmana göğsüne taktığı o çeyrek altınla çıktı. Altını oyuncuya eski Balıkesirsporlu Nedim Şen'in 40 yıl sonra Süper Lig'de atılan gol için hediye ettiği öğrenildi.
 
Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Balıkesirspor Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu. Torku Konyaspor ile yapacakları maça dikkati çeken Ertekin, şunları söyledi:
 
"Çıkacağımız tüm maçlarda biz 3 puanı hedefliyoruz. Hazırlık döneminde Konya'nın da çok iyi olduğu söyleniyordu ama Eskişehir'de 3 puan bıraktılar. Transfer ve maddiyat olarak baktığınızda bizim 3 katımız bir takım ama her şey sahada bitiyor. Eğer oyuncular o gün sahada iyi performans sergiliyorlarsa kazanıyor, sergileyemiyorlarsa kaybediyorsunuz."
 
Ertekin, geçen hafta 2-1 mağlup oldukları Akhisar Belediyespor karşılaşmasına da değinerek beklentilerinin altında bir futbol sergilediklerini, hazırlık dönemindeki tempolu oyunlarını sahaya yansıtamadıklarını ifade etti.
 
Maçın geneline bakıldığında bir puan alabilecek durumda olduklarını ancak yaptıkları hatalar yüzünden maçı kaybettiklerini anlatan Ertekin, şöyle devam etti:
 
"Bundan sonraki maçlar için eksikleri tamamlama adına iyi bir ders çıkarmamız gerekiyor. Önümüzdeki maçları daha çok çalışarak puan veya puanlarla devam etmemiz gerekiyor. Balıkesirspor Kulübünü maddi batağa sürüklememe adına gerekli tüm çabaları sarf ettik. Bunu başardığımızı düşünüyorum. Balıkesirspor'u hem puan olarak hem maddiyat olarak iyi yerlere çıkaracağımızı düşünüyorum. Ben şu anda Süper Lig'de herkesin herkesi yenebileceğini düşünüyorum. Bundan sonraki maçlarda o ilk heyecanımızı atıp daha olumlu, pozitif işler yapacağımızı düşünüyorum. Bundan sonra takımda da daha çok istikrar olacağını düşünüyorum. Çünkü transfer dönemi bitti. 'O geldi mi bu geldi mi?' gibi sorular bitti."
 
Taraftarların maça katılma oranını Passolig uygulamasına bağlayan Ertekin, "Normal olarak çok daha fazla taraftar bekliyorduk. Passolig olayı taraftarımızı bayağı bir aksattı. Taraftar alışamadı, bilet alıp sahaya girebileceğini düşündü ama olmadı" görüşünü dile getirdi.
 
Konuşmanın ardından Balıkesirsporlu oyuncular Ertekin, gözetiminde antrenmanı sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler