Alanzinho'da hayal kırıklığı

Trabzonspor'un geçen yıl teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği üzerine yaklaşık 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Alanzinho, hayal kırıklığı yarattı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Brezilyalı futbolcu, ilk sezonunda Süper

Alanzinho'da hayal kırıklığı

Trabzonspor'un geçen yıl teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği üzerine yaklaşık 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Alanzinho, hayal kırıklığı yarattı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Brezilyalı futbolcu, ilk sezonunda Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 17 maçta forma giydi. “Mükemmel bir forvet” diye lanse edilmesine rağmen bu karşılaşmalarda sadece 4 gol atıp 1 asist yapabilen Alanzinho'nun bu sezonki karnesi daha da kötü. 6 Süper Lig, 2 Avrupa Ligi maçında oynayan sambacı, 1 asistle yetindi.

Teknik direktör Hugo Broos, bu sezon sadece 3 kez ilk 11'de görev verdiği Alanzinho'yu son Gençlerbirliği maçının 46. dakikasında sahaya sürdü, ancak performansından memnun kalmayınca 35 dakika sonra kenara aldı. Brezilyalı futbolcu da sonradan girdiği bir maçta bile oyundan alınmasına sinirlenerek, formasını tribünlere fırlattı. Alanzinho'ya, bu tepkisinden dolayı ceza verilip verilmeyeceğine Hugo Broos karar verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor