Alanzinho UEFA'nın sitesinde

Brezilyalı Alanzinho'nun transferi, UEFA'nın resmi internet sitesi www.uefa.com'da da geniş yer buldu. 25 yaşındaki kanat oyuncusunun imza töreninde "Umarım Trabzonspor'un şampiyonluk hasretine en kısa zamanda son veririz" sözlerine yer veren UEFA, Teknik

Alanzinho UEFA'nın sitesinde

Brezilyalı Alanzinho'nun transferi, UEFA'nın resmi internet sitesi www.uefa.com'da da geniş yer buldu. 25 yaşındaki kanat oyuncusunun imza töreninde "Umarım Trabzonspor'un şampiyonluk hasretine en kısa zamanda son veririz" sözlerine yer veren UEFA, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Alanzinho konusunda Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun şampiyonluk hakkında konuşmanın çok erken olduğunu dile getirdiğine de değindi.





HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler