Alanzinho Trabzonspor yolunda

Norveç Basınında Alanzinho Trabzonspor yolunda haberleri çıktı.Norveç basınında dün akşam çıkan haberlere göre Alenzinho'nun Trabzonspor'a transferi gerçekleşmek üzere olduğunu yazdı.İşte Norveç basınında çıkan haber şu şekilde: "Stabaek Alanzinho'yu kayb

Alanzinho Trabzonspor yolunda

Norveç Basınında Alanzinho Trabzonspor yolunda haberleri çıktı.
Norveç basınında dün akşam çıkan haberlere göre Alenzinho'nun Trabzonspor'a transferi gerçekleşmek üzere olduğunu yazdı.

İşte Norveç basınında çıkan haber şu şekilde:
"Stabaek Alanzinho'yu kaybetmek üzere. Alanzinho'nun menejeri, Stabaek kulübünün Trabzonspor'un 35 milyon kronluk teklifini kabul ettiğini söyledi .
Yarınki görüşme yapılmadan hiçbir şeyin tam anlamıyla gerçek olmadığını da yazan Norveç basını “her şey yarınki görüşmeler sonrasında belli olacak 25 yaşındaki Alanzinho yarınki görüşmeler sonrasında muhtemelen 3.5 yıllığına Trabzonsporlu olacak. Alanzinho bu transferden yıllığına 60 milyon kron bir transfer bedeli bekliyor. Eğer anlaşma sağlanırsa Alanzinho Brezilya'da ki ailesinin geleceğinide garanti altına almış olacak” yorumunu yaptılar"


Aksu Bugün Norveç'e gidiyor:
Öte yandan Trabzonspor Mali saymanı ve transfer komitesi üyesi Mahmut Aksu'nun yapılacak küçük birkaç görüşmenin sonucunu beklediği, bu görüşmelerde sorun çıkmazsa bugün (23 Ocak 2009) Norveç'e bu transferi bitirmek için gideceği öğrenildi.

MAHMUT AKSU'NUN AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Mali Sayman Aksu “Evet Alanzinho transferinde bir teklif vermiştik, gelinen süreçte verdiğimiz teklif kabul edildi gibi. Sadece küçük birkaç ayrıntı kaldı. O ayrıntılar görüşülüyor, görüşme olumlu biterse yarın Norveç'e gideceğim. İmzalar atılmadan hiçbir transfer bitmiş sayılmaz. Şu an itibarı ile bu transfer ancak %40 oranında gerçekleşmiş durumda” dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler