Alanzinho son maçına mı çıktı

Trabzonspor'un peşinde olduğu Alanzinho'da yeni gelişmeler var.Stabaek'in internet sitesinde yer alan haberde, bordo mavililerin teklifini arttırdığı ve Brezilyalı oyuncunun takımıyla son maçına çıkmış olabileceği yazılırken, yönetim kurulunun toplanamama

Alanzinho son maçına mı çıktı

Trabzonspor'un peşinde olduğu Alanzinho'da yeni gelişmeler var.

Stabaek'in internet sitesinde yer alan haberde, bordo mavililerin teklifini arttırdığı ve Brezilyalı oyuncunun takımıyla son maçına çıkmış olabileceği yazılırken, yönetim kurulunun toplanamaması üzerine kararın geciktiği belirtildi.

Trabzonspor'un ara transferde düşündüğü isimlerin başında gelen Stabaek forması giyen Alanzinho konusunda yeni gelişmeler var...

Norveç temsilcisinin resmi sitesinde Brezilyalı oyuncunun transferi konusunda bir haber yayınlandı.

Fotoğrafında Alanzinho'nun Göteborg ile oynanan hazırlık maçından bir karesinin yayınlandığı haberde Brezilyalı oyuncunun takımıyla son maçına çıkmış olabileceği belirtildi.

Haberde teknik direktör Janne Jönsson'un Alanzinho'ya istediğini yapmasını söylediği ve Trabzonspor'a transferinde kararın Brezilyalı oyuncunun kendisinde olduğu bildirilirken Alanzinho'nun bordo mavili ekibin 40 milyon krona (yaklaşık 5.7 milyon dolar) yükselttiği teklifin iyi bir teklif olduğunu düşündüğü ve kararını akşam saatlerinde vereceği duyuruldu.

Son olarak kulüplerin cuma günü bir araya geldiği ve Trabzonspor'un sadece geri bildirim beklediği söylenirken, genel menajer Einar'ın "Yönetim kurulu üyelerinin bir araya gelememesi nedeniyle bugün itibariyle bir karar verilemeyeceğini garanti ederim" ifadelerine de yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor