Alanzinho Maradona hayranı

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu babasının bir numaralı idolü, onun haricinde Maradona'nın da futbol hayatında özel bir yeri olduğunu söyledi. ''İLK İDOLÜM BABAM''Alanzinho, babasının bir numaralı idolü olduğunu belirterek, ''Babam da önceden bir futb

Alanzinho Maradona hayranı

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu babasının bir numaralı idolü, onun haricinde Maradona'nın da futbol hayatında özel bir yeri olduğunu söyledi.

 

''İLK İDOLÜM BABAM''

Alanzinho, babasının bir numaralı idolü olduğunu belirterek, ''Babam da önceden bir futbolcuydu, hem de iyi bir oyuncuydu. Onu hem futbolcu olarak hem de hayatımın genelinde kendime örnek alıyorum” dedi.

 

MARADONA'NIN YERİ AYRI

Babası dışında futbolcu olarak Maradona'nın yerinin kendisinde özel bir yeri olduğunu ifade ederek, “ O da benim gibi kısa boylu bir oyuncuydu. Çok hızlıydı ve ayrıca gülen bir tavrı vardı”

 

ZİCO' İDÖLÜN ÖTESİNDE BİR KAREKTER

Alanzinho, Maradona dışında unutmamam gereken bir diğer ismin ise  Zico olduğunu,  Onu bir idol, hatta idolün ötesinde bir karakter olarak gördüğünü kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor