"Alanzinho kendini kanıtlamış"

Yanal, Ankaraspor karşısında galip gelerek istedikleri sonucu aldıklarını ve bundan sonraki maçlarda da aynı beklenti içinde olduklarını belirtti. Zirve yarışında yollarına devam ettiklerini ifade eden Yanal, ''Ben puan hesabı yapmak istemiyorum. Kazandık

"Alanzinho kendini kanıtlamış"

Yanal, Ankaraspor karşısında galip gelerek istedikleri sonucu aldıklarını ve bundan sonraki maçlarda da aynı beklenti içinde olduklarını belirtti.

Zirve yarışında yollarına devam ettiklerini ifade eden Yanal, ''Ben puan hesabı yapmak istemiyorum. Kazandıkça daha da iyi hale geliyoruz. Oyuncularımızın güveni arttıkça kalite de artıyor. Rakiplerimizin değil bizim ne yaptığımız önemli. Rakipler puan kaybederse bizim için avantaj olur ama biz önce kendi kazandığımız puana bakıyoruz'' diye konuştu.

-ALANZİNHO, KENDİNİ KANITLAMIŞ OYUNCU-

Yanal, dün bordo-mavili takım forması altında ilk maçına çıkan Alanzinho'nun kendini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu söyledi.

Alanzinho'nun yapabileceklerini bildiğini ifade eden Yanal, ''Bizimle bir antrenmanda birlikte oldu ve maça çıktı. Hızlı bir şekilde takıma adapte olacaktır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor