Alanzinho kafaları karıştırdı

Kulübeye en yakın isim durumundaki Umut´un son maçtaki oyunu bu hamleyi zorlaştırıyor, Yanal kurmaylarıyla beyin fırtınası yapıyor.4 milyon Euro'ya geldiTrabzonspor'da Alanzinho'nun takıma katılması yeni bir sorunu da beraberinde getirdi... Ankaraspor müc

Alanzinho kafaları karıştırdı

Kulübeye en yakın isim durumundaki Umut´un son maçtaki oyunu bu hamleyi zorlaştırıyor, Yanal kurmaylarıyla beyin fırtınası yapıyor.

4 milyon Euro'ya geldi

Trabzonspor'da Alanzinho'nun takıma katılması yeni bir sorunu da beraberinde getirdi... Ankaraspor mücadelesinde oyunun son bölümlerinde sahaya çıkan Brezilyalı futbolcunun, artık en kısa zamanda ilk 11'e dahil olması bekleniyor. 4 milyon Euro gibi önemli bir bonservis bedeli karşılığında Karadeniz temsilcisine transfer olan Sambacı'nın Ankaragücü önünde as takımda yer alması beklense de kadroda yapılacak mecburi revizyon belirsizliğini koruyor.

İdeal kadro bozulacak

Sezon başından beri ideal kadrosunu koruyan Ersun Yanal, Alanzinho'yu 11'e alırsa kemikleşmiş takımdan bir isim kulübeye gelecek. Ankaraspor maçına kadar bu ismin Umut Bulut olmasına kesin gözüyle bakılırken, golcünün de Başkent'te çok çalışıp bir de gol atması bu hamleyi zorlaştırdı. Colman'ın yüksek formu, Gökhan'ın tek forvetteki etkinliği ve ön liberoların bozulmayacak kadar iyi uyumu Yanal'ı düşündürüyor. Alanzinho, Ankara'da Yattara'nın yerine oyuna girmişti.

Sivasspor'a pahalı gelmiş

Son transfer Alanzinho'nun Sivasspor'un da gündemindeki bir oyuncu olduğu ortaya çıktı. Brezilyalı'nın menacerler aracılığıyla Yiğidolar'ın kurmaylarına önerildiği ve izleme sonuçlarında, “Mutlaka alınmalı” raporunun hazırlandığı vurgulandı. Ancak Alanzinho'un yüksek bonservis maliyetinin Kırmızı-Beyazlılar'ı aştığı bildirildi. Sambacı'nın Trabzonspor'a gelmesinin Sivasspor'un hocası Bülent Uygun'u hayli üzdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor