Alanzinho: Jaja'yı çok özlüyorum

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Alanzinho, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Her şey çok iyi gidiyor" dedi. Alanzinho, vatandaşı Jaja'nın takımdan gitmesine üzüldüğünü belirterek, "Jaja çıktı, yerine Henrique oyuna girdi" diye konuş

Alanzinho: Jaja'yı çok özlüyorum

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Alanzinho, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Her şey çok iyi gidiyor" dedi. Alanzinho, vatandaşı Jaja'nın takımdan gitmesine üzüldüğünü belirterek, "Jaja çıktı, yerine Henrique oyuna girdi" diye konuştu.

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Alanzinho, yeni sezondan oldukça umutlu. Alanzinho, kamp döneminin çok uyumlu geçtiğini belirterek, "Şu ana kadar her şey yolunda gitti. Yeni gelen oyuncuları takımın oyun kurgusuna dahil etmeye çalışıyoruz. Geriye kalan 4 maça baktığınızda adım adım önemli mesafeler aldığımızı düşünüyorum. Bizim için de takıma gelen oyuncular için de kamp iyi geçti. Kısacası işler yolunda gitti" dedi.

"Öncelikli görevim hücuma katkı yapmak"

Alanzinho, öncelikli görevinin takımın hücum bölgesine yardımcı olmak olduğunu vurgulayarak, "Ama takıma defansif olarak da katkı sağlamak istiyorum. Ben takıma defansif anlamda katkı sağlayınca takımın rahatladığını gördüm. Hazırlık maçlarında da böyle oynamaya çalışıyorum. Böyle oynamak hem benim, hem de takımım için daha iyi oluyor" şeklinde konuştu.

"Jaja'yı çok özlüyorum"

Brezilyalı futbolcu, takımdan ayrılan vatandaşı Jaja'yı çok özlediğini de ifade ederek şöyle devam etti:

"Onu özlüyorum. Çok da özleyeceğim. Jaja saha içerisinde iyi oyunculuğunun dışında saha dışında da çok iyi bir arkadaş. Hala onunla irtibat halindeyiz ve bu irtibatı korumaya çalışacağız. Şüphesiz ki giden her arkadaş sizde bir boşluk yaratıyor ama yapabilecek fazla bir şey yok. Jaja oyundan çıktı, Henrique oyuna girdi diyebiliriz" dedi.

"Henrique takımda kendisine yer açacaktır"

Alanzinho, Henrique'nin de çok yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, "Henrique yeteneği ve gayreti ile takımda kendine yer açacakmış gibi gözüküyor. Avrupa da oynadığı dönemde ofansif yönlerinin yanı sıra defansif özelliklerini de geliştirmiş gibi gözüküyor. Şu andaki isteğiyle ben takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Celustka: Trabzonspor'un ismi beni heyecanlandırmıştı

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Ondrej Celustka da, bordo mavili formayı giymek için sabırsızlandığını söyledi. Celustka, Trabzonspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un benimle ilk ilgilendiği dönemler beni çok heyecanlandırmıştı. O yüzden buraya transfer olduğum için çok mutluyum. Buradaki atmosfer son derece olumlu. Arkadaşlar ve herkes bana son derece olumlu yaklaşıyor ve bir şekilde yardımcı olmak istiyor. Bu nedenle hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

"Fiziksel olarak eksikliklerim var"

Celustka, fiziksel olarak eksiklikleri bulunduğunu da ifade ederek, "Milli takım kampındaydım. Orada yoğun bir maç temposunu geride bırakmıştım. Ardından 14 günlük iznim vardı. Bu nedenle fiziksel olarak eksikliklerim bulunuyor. En kısa zamanda bu eksikliklerimi giderip takıma katkı sağlamayacağa çalışacağım. Takıma adapte sürecimi en asgari zamana indirmek istiyorum" diye konuştu.

Yabancı sorunu çözüldü

Bu arada Gabric'in sözleşmesinin feshedilmesiyle yabancı kontenjanı sorununun aşılması yönetimi rahatlattı. Hırvat futbolcu Cale'yi de başka bir takıma satarak bir kontenjan daha açmayı düşünen bordo mavili yönetim, bir yabancı oyuncu daha da transfer etmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor